VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Sarah Palin got punked !

Chiar daca nu e 1 aprilie, doamna vice-presedinte Sarah Palin a vorbit cu presedintele francez Nicolas Sarkozy, sau cel putin asa credea.......de fapt era o mare pacaleala pentru vice-presedinta republicanilor ...C'est la vie....spun republicanii

Comentarii

Anonim a spus…
Ce nu inteleg eu in Campania asta Electorala de aici este cum e posibil sa nu se vorbeasca deloc despre faptul ca Obama Hussein Barack nu este nascut in U.S.A. ?
Cum e posibil ca un cetatean care a obtinut cetatenia ulterior nasterii lui in alta tara sa ajunga asa ...sus ???
Stiati ca e pe rol un proces deschis undeva in Pennsylvania ? Unde se cere dovada prin prezentarea Certificatului de nastere in original al lui Hussein O.Barack ?
Marian Petruta a spus…
Obama s-a nascut in Hawai, unul din cele 50 de state americane, ca atare este 100% cetatean american!
si pe cei care faceau afaceri cu petrol in Texas cu familia lui George W Bush ii chema BinLaden, va suna cumva cunoscut numele?!
Anonim a spus…
Atunci cum de nu a dovedit cu certificatul in original ? Nici macar o copie ? Si eu pot spune ca sunt nascut la Vatican.
Cit despre ce a fost la 9/11 nu discutam acum.A fost cea mai nerusinata metoda de inducere in eroare a Americii ca sa se poata instaura proiectele ultra-security in U.S. si un motiv de start la razboi.Ajunge.