VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Unda verde la vizele pentru America

Jackie Bednarz un oficial al Departamentului de Stat American a declarat astazi la Bruxelles, citat de agentiile de presa internationale, ca actuala administratie prezidentiala are ca obiectiv introducerea in programul viza waiver a altor cateva state, inainte de schimbarea de putere care va avea loc pe 20 ianuarie, 2009. Printre aceste tari se afla si Romania.
Incepand de lunea viitoare, Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Latvia, Lituania, Slovakia si Corea de Sud vor circula fara viza in America. Aceste vor trebui insa sa completeze un formular electronic pe internet. In acest formular vor trebui introduse date personale ale calatorului precum numele, destinatia si scopul calatoriei, daca sufera de boli transmisibile, daca este consumator de droguri, daca a mai fost respins in trecut la viza sau daca are de gand sa desfasoare activitati ilegale sau imorale in America.
Va reamintesc ca la inceputul acestei luni a fost semnat de catre ambasadorul roman la Washington DC un document cu privire la indeplinirea conditiilor de eliminare a vizelor.
Cititi si:

Comentarii

Marian Petruta a spus…
ps: Cred ca ar trebui mentionez cateva lucruri pentru cei care au impresia ca dupa renuntarea la vize oricine si oricum va putea veni in America. Inatai vizele se vor elimina doar in interes turistic si de afaceri. Apoi renuntarea la vize nu inseamna ca ti se va si garanta intrarea pe teritorul Statelor Unite. Nu, nicidecum. In continuare ofiterii vamali de la imigrari pot decide daca iti acorda sau nu acest privilegiu de a intra. Asa ca oamenii vor trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de plecare.
Anonim a spus…
Multumim pentru precizari. De aici din România eram gata să credem în ideea că dacă ai viză nu trebuie să mai faci drumul înapoi de vreo 7-8 ore cu avionul, după ce ai văzut America doar din nori. Așa democrație, da. Ofițerii vamali trebuie să fie foarte vigilenți, altfel unde s-ar ajunge!