VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Viorel Duca se vrea senatorul "nostru" dar lipseste cu desavarsire

Un alt senator care se ascunde pe listele PSD-PC (fostii comunisti de care a fugit dansul din Romania in anii '80) dar refuza sa spuna acest lucru public este Viorel Duca. Cu cetatenie romana si americana, cu sute de mii de dolari si euro in conturi , cu proprietati de asemenea estimate la milioane de dolari si euro, atat in America cat si in Austria, dumnealui isi doreste un fotoliu de senator, ca sa reprezinte romanii din Diaspora, in mod particular America. Dansul nu doar ca nu are un website personal (cel putin eu n-am gasit unul cautand pe net) in care sa prezinte ce oferta electorala are, dar nici macar nu si-a facut aparitia prin comunitati.
Dupa ce a fost senator al Partidului Romania Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor, din care a fost dat afara, domnul Duca se plimba prin partide ca vrabia, din creanga-n creanga. Pana prin toamna candida pe listele Partidului National Liberal, in luna octombrie insa surpriza, dansul candideaza pe listele celor de la Partidul Social Democrat care au facut alianta cu Partidul Conservator(PSD-PC).

Romanii din diaspora au auzit destul de putine despre el, iar de reprezentati se simt si mai putin reprezentati de acesta. La fel se simt si cetatenii din Hunedoara unde dansul a fost senator si fata de care nu prea are cu ce sa se laude, ca realizari. Daca a avut o activitate asa slaba pana acum, si-a schimbat partidele precum ciorapii, greu de crezut ca va fi in masura sa reprezinte interesele romanilor din America de Nord, Canada, Australia etc....

Comentarii

Anonim a spus…
eu nu m-am vazut niciodata trebuie sa recunosc asta...