VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Bonus record pentru o familie de romani din zona Chicago

Daca pentru unii romanii din America criza economica se resimte prin reducerea numarului de ore muncite sau chiar a locului de munca, pentru familia Valentin si Maria Dima din Waukegan, Illinois o suburbie din partea de nord a orasului Chicago, lucrurile stau aproape invers.
Valentin Dima a primit bonus, conform declaratiilor facute in presa locala, un cec in valoare de 33, 000 de dolari iar sotia lui Maria o suma ceva mai mica. Un bonus care reprezinta pentru unii salariul pentru un an de zile. Acestia lucreaza la o companie producatoare de rulmenti care anul trecut a fost cumparata de SKF Group, din Suedia. Pentru ca vanzarile firmei au depasit 100 de milioane de dolari in vanzari anul trecut, iar achizitionarea de catre firma suedeza s-a facut la un pret la fel de generos, care insa nu a fost facut public, familia Spungen, proprietara companiei, a decis ca angajatii merita un bonus pentru toti anii munciti la firma, cu toate ca puteau pastra pentru ei acesti bani. Astfel ca cei peste 200 de angajati au primit aproximativ 6,6 milioane de dolari in bonusuri.
Familia Dima, care a emigrat in America la inceputul anilor '90 nu le-a venit sa creada ochilor cecul cadoul primit de la companie. Pe langa sumele in dolari, de Thanksgiving fiecare angajat al companiei a mai primit si cate un curcan.

Comentarii