VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Scrisori cu substante suspecte "trimise de FBI"

Incepand cu 8 decembrie, 2008 patruzeci de guvernatori de pe intreg cuprinsul Statelor Unite, dar si numeroase ambasade americane, printre care si cea din Bucuresti, au primit scrisori suspecte care contineau un mesaj si o pudra de culoare alba. Substanta a fost testata si rezultatele au iesit negative din punct de vedere bilologic. Astazi, FBI a facut publice date suprimentare , cu privire la acest caz, cerand sprijin cetatenilor care ar putea avea informatii care sa duca la prinderea suspectilor. Scrisorile de mai jos sunt copii dupa cele trimise guvernatorilor din statele Carolina de Nord si Connecticut, fiind identice cu toate celelalte scrisori trimise guvernatorilor sau ambasadelor americane.
Mesajul atasat este identic in toate scrisorile trimise, continutul nu a fost insa facut public pana in acest moment. Adresele expeditorului sunt locatii ale Biroului Federal de Investigatii din orasele Dallas, San Antonio, Houston, si El Paso, statul Texas. Numele atasate adreselor de pe plic nu au fost facute inca publice.

Chiar daca substanta gasita in plicuri nu este periculoasa, perturbarea activitati acestor institutii si costurile implicate in aceste investigatii, constituie o crima federala, fiind pedepsita ca atare.
Autoritatile ofera o recompensa de 100,000 de dolari pentru informatii care vor duce la prinderea acestor infractori.
Informatii se primesc la telefoanele FBI 1-800-CALL FBI (1-800-225-5324),sau Postal Inspection Service la 1- 877-876-2455.

Comentarii