luni, 22 decembrie 2008

Tirul unui roman a provocat accidente in lant pe autostrada I-94 din Michigan

Din cauza conditiilor nefavorabile, viscol si ninsoare ( un ger de -20 grade Celsius), pe autostrada I-94 din statul Michigan s-au produs o serie accidente in lant. Aproximativ 40 de masini s-au tamponat una dupa alta, iar Raymond Candage, 31 de ani, din Chicago a fost omorat.
Unul din accidente a fost surprins pe video de un prieten roman, sofer de tir, in a carui autoutilitara a intrat o masina care nu a respectat viteza si distanta de deplasare.
"In momentul in care am incetinit din cauza viscolului si a traficului greoi, provocat de un alt accident aflat la mica distanta pe autostrada, am auzit o bubuitura in spatele tirului. Am tras pe dreapta si cand m-am dat jos am vazut un lant de accidente in spatele meu pe autostrada" mi-a declara acesta.
Aproximativ 15 masinile au fost implicate in coleziune. Nu s-a inregistrat din fericire nici o fatalitate.
Politia, pompierii si salvarea au sosit in scurt timp la fata locului. Pentru a scoate pe unii din pasagerii aflati in masinile accidentate a fost nevoie de interventia celor de la descarcerare.Tirul a suferit doar indoirea barei de protectie din spate
Niciun comentariu: