VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Toti pasagerii avionului prabusit in Hudson River din NY au fost salvati

Rar se intampla ca un avion sa se prabuseasca si nici un pasager sa nu moara. Pasagerii cursei US Airways ( 155 la numar) care a decolat de pe aeroportul LaGuardia, New York se pot numi super norocosi, toti scapand cu viata. (foto:REUTERS)
Cauzele accidentului se presupune ca au fost cauzate de un stol de pasari care au intrat in turbina motorului, ducand la aterizarea fortata in apele raului Hudson. Adevarata cauza a motivului pentru care ambele motoare s-au oprit din functionare ramane insa sa se stabileasca de autoritati. Din declaratiile primarului din New York se pare ca foarte putine persoane au necesitat internarea, tinand cont ca temperatura atmosferica cat si a apei raului erau foarte scazute. Vapoarele care patrulau prin apropiere au raspuns imediat pentru salvarea pasagerilor. S-a exclus varianta unui atac terorist.
Evitarea unui eventual dezastru a fost posibil datorita experientei pilotului, Chesley B. Sullenberger, de 57 de ani, fost pilot in fortele aeriene americane, care a reusit sa manuiasca avionul incat contactul cu apa sa cauzeze cat mai putine avarii in fuselaj si rani pasagerilor de la bord.





Comentarii