Bush incepe sa mearga la recoltat de banii

Chiar daca vizita lui Bush in Alberta, Canada, a trecut mai neobservata sunt cateva aspecte care nu pot fi neglijate.
De apreciat faptul ca fostul presedinte George W Bush a fost retinut in a face comentarii critice la adresa actualei administratii prezidentiale, subliniind faptul ca ii "datoreaza tacerea" noului presedinte. Oare de ce ii datoreaza aceasta tacere ?! Sa isi fi cumparat Obama aceasta tacere prin promisiunea de a nu lasa justitia sa mearga pe urmele fostei administratii ?!
In plus gluma conform careia el " a fost singurul american care a cumparat o casa in 2008" este de foarte prost gust, nu de alta dar in conditiile in care sute de mii de americani isi pierd locurile de munca si casele, asta dupa 8 ani in care el s-a aflat la conducere, este o palma data peste obrazul cetateanului de rand.
De asemenea mi se pare de-a dreptul ridicol sa platesti peste 3,000 de dolari pentru un loc la masa in aceeasi sala cu Bush, conform celor de la AP. Inmultind suma cu numarul de invitati iese o suma frumusica de peste 6 milioane de dolari. Ma intreb cati oare din acesti bani o fi bagat Bush la buzunar prin simpla lui prezenta si glume proaste spuse?!
Tinand cont ca aceasta vizita face parte dintr-un turneu mai lung de aproximativ 10 discursuri pe care le va face prin Europa si Asia, la sfarsitul lor cu siguranta ca isi va putea plati noua locuinta din Dallas, cu bani cash.

Comentarii

Flavius Ţerbea a spus…
Nu-mi place da' deloc de W, dar nu cred ca se preteaza (chiar) la "tepe" dintr-astea...Familia Bush e putreda de bogata, din fericire pentru ei...Oricum, o pata pe obrzaul Americii administratia Bush...o fi luat si decizii bune pentru America, dar alea se uita repede cand apar la iveala nenumaratele greseli care au schimbat intraga lume. :(
Marian Petruta a spus…
e ceva obisnuit pt fostii presedinti sa faca astfel de bani din discursuri dupa ce si-au terminat mandatul, iar cat priveste imaginea lui ca presedinte o sa dureze inca mult si bine sa si-o reabiliteze, doar istoria o va face, daca lucrurile in tarile arabe o sa se schimbe in bine pe viitor....