VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Anormalul devenit normal...

Statul Vermont a reusit azi sa fie cel de-al patrulea stat american, dupa Connecticut, Massachusetts si Iowa, care a legalizat casatoria intre homosexuali. O zi de trista amintire in care legislativul din Vermont, a reusit sa intoarca votul de veto al guvernatorului statului, Jim Douglas, fata de o lege care permite ca anormalul sa devina normal.
Urmatorul pas este ca aceste cupluri sa poata adopta in mod liber si copii. Un pas in aceasta directie s-a facut la sfarsitul anului trecut in Florida. Dupa 30 de ani in care legea interzicea dreptul cuplurilor de gay si lesbiene de a adopta copii, judecatoarea Cindy S. Lederman, din Miami, a decis ca legea este neconstitutionala si aceste cupluri vor putea adopta copii.
Un studiu facut public acum doi ani in Anglia arata faptul ca un copil din douazeci, care este adoptat, traieste intr-o familie de gay. Acelasi studiu arata ca numarul adoptiilor efectuate de catre cuplurile de acelasi sex cresc cu mai mult de 50% in fiecare an. Un alt studiu insa facut anul trecut , tot in Anglia, arata faptul ca o treime din populatie este impotriva dreptului ca aceste cupluri de gay sa infieze copii.

Comentarii

Nesemnificativ a spus…
Si atunci va mirati de ce trimite Dumnezeu calamitati naturale nemaivazute peste America ? Pai de unde a plecat America cu fondatorii sai s-a ajuns la pocirea Constitutiei, fermentarea bunei credinte bazate pe Biblie si la starea actuala de nebunie totala a natiunii americane.Si merge tot in mai jos, pentru ca "vremea Americii a apus"...
Ma intreb cind vor fugii romanii din U.S. pe rupte ? Ce trebuie sa se petreaca ca sa fie o emigrare in masa a romanilor din America ?