VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Incredibila lupta cu cancerul a lui Patrick Swayze

Patrick Swayze si Jennyfer Gray in filmul Dirty dancing (1987)
"La naiba cu voi, uitati-va la mine de ce sunt in stare. O sa lupt sa traiesc pana se va gasi un tratament..." Patrick Swayze catre cei care ii mai dadeau cateva saptamani sau luni de viata.

Eram la cumparaturi ieri si in timp ce eram la casa asteptand sa-mi vina randul sa platesc mi-a atras privirea o poza cutremuratoare. In unul din tabloidele americane, din standul cu reviste, era fotografia celebrului actor Patrick Swayze.
Cine nu a vazut oare faimosul film Dirty dancing din anii '80 in care acesta a jucat?!
Cancerul este fara indoiala boala secolului nostru. Poza lui mi-a amintit de unul din vecinii mei din Romania, cam de aceeasi varsta, care a murit rapus de cancer acum cateva luni. Boala asta nu are granite si nici niveluri sociale, nu cruta pe nimeni.
Prognosticat acum un an si ceva cu cancer pancreatic (cancer provocat in principal de fumat ) de gradul patru, (unul din stadiile foarte avansate), in ciuda faptului ca tabloidele i-au dat cateva saptamani de supravietuire, acesta inca isi duce boala pe picioare, avand vointa si determinarea de a lupta pana-n ultima secunda, cu toate ca boala isi face vizibil efectul (asta daca nu cumva tabloidul a "lucrat" la poze).
In varsta de 56 de ani, actorul a fost prezent in septembrie anul trecut la o strangere de fonduri pentru studierea cancerului, unde a fost aplaudat la scena deschisa. Atunci Swayze declara: " Visez inca la un viitor in care, sa putem trai o viata sanatoasa si lunga, in lumina, fara a fi nevoiti sa traim in umbra unei boli de cancer. Visez ca sa vina timpul cand cuvantul cancer nu va mai fi urmat de cuvanul imposibil. Va cer un singur lucru, sunteti impreuna cu mine in aceasta batalie?!"
Intr-un interviu cu Barbara Walters, acum cateva luni Swayze a vorbit in fata camerelor de filmat despre lupta sa cu cancerul, despre sotia lui, Lisa, care ii este alaturi de peste 30 de ani.
O poveste incredibila despre viata, boala, iubire, moarte si despre serialul de televiziune, Bestia, filmat aici la Chicago, in timp ce incepuse deja tratamentul de chimoterapie.


Comentarii