VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Piratii au fost doborati dintr-o singura impuscatura

Toti cei trei pirati somalezi au fost impuscati in cap, simultan, cu cate un singur glont fiecare. Puscasii marini americani denumiti Navy SEALs, prescurtarea de la Sea, Air, Land (apa, aer, uscat) sunt antrenati sa traga cu aceeasi precizie fie ca sunt pe mare, pe uscat sau in aer. Acestia sunt pregatiti pentru astfel de operatiuni fiind antrenati sa indeplineasca astfel de misiuni in orice moment.
Pentru ca unul din pirati avea arma indreptata spre capitanul american, tinut captiv, singura solutie ca acesta sa nu poata riposta sau impusca pe ostatec, a fost impuscarea in cap. Odata atins sistemul nervos central, sansele ca acestia sa mai poata apasa pe tragaci erau extrem de reduse. Pentru a indeplini astfel de misiuni, si a avea o astfel de precizie, puscasii marini sunt supusi unui antrenament extrem de dur, atat pe durata selectarii lor, cat mai ales dupa. Antrenamentele initiale dureaza 26 de saptamani. In saptamana a patra, cu doar patru ore de somn pe noapte, trei din patru cedeaza presiunilor fizice si psihice la care sunt supusi. Dupa primele sase luni, urmeaza altele sase in care invata sa traga cu arma, sa faca scufundari, sa sara cu parasuta si sa traga la tinta.
De-a lungul carierei acestia executa cicluri de cate doi ani, pentru fiecare 6 luni de misiune, fac cate 18 luni de antrenamente.

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

Comentarii