Americanca careia i s-a transplantat 80% din fata

Connie Culp, de 46 de ani, din Ohio a aparut in fata camerelor de luat vederi pentru prima data de la operatie. Ea este prima pacienta din America care beneficiaza de un astfel de transplant al fetei. Aceasta a suferit un accident in 2004 in urma careia fata i-a fost distrusa aproape in totalitate. Americanca a fost impuscata de sotul ei, care in prezent isi ispaseste pedeapsa de 7 ani in inchisoare. In urma impuscaturi i-au fost distrusi obrajii, buza de sus, nasul, cerul gurii si un ochi. Pentru a putea respira a fost nevoie sa i se instaleze un tub artificial.
Unul din doctori a povestit cum pacienta aflata o data la cumparaturi a auzit un baietel care i-a spus mamei lui: "mama, mi-ai spus ca nu exista monstrii adevarati, uite unul acolo" aratand spre Connie. Aceasta insa s-a apropiat de ei si i-a spus baietelului ca a fost impuscata si nu aceasta este adevarata ei fata, iar ca dovada i-a aratat poza din carnetul de conducere.
Operatia efectuata anul trecut a durat 22 de ore, fiind una dintr-o serie de peste 30 efectuate de-a lungul timpului pentru reconstructia fetei. Fata a fost prelevat de la o femeie care decedase si a carei familii a fost deacord sa-i fie transplantata.
Aceasta nu este forma finala urmand ca alte operatii de reconstruire a fetei sa fie necesare.
In prezent Connie poate din nou sa manance mancaruri solide, sau sa bea lichide, lucru imposibil pana de curand, ea fiind alimentata printr-un tub.

Comentarii

Anonim a spus…
Si cind te gindesti ca altii merg la estetician ca nu le place nasul ca e prea strimb sau merg pur si simplu sa isi injecteze marshmalow in buze. Pfuaaaai ce viata cusuta cu atzaaaa.