VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

FBI le da peste nas celor de la New York Post


Biroul Federal de Investigatii dezminte informatiile aparute azi intr-un articol in celebra publicatie newyorkeza. Cei de la New York Post au declarat ca un virus puternic a infectat si afectat, si continua sa o faca de mai bine de o saptamana, reteaua interna de computere si posta electronica a celor de la FBI. Acestia din urma insa au declarat azi intr-un comunicat de presa ca reteaua nu a fost blocata. Reteaua a fost insa oprita ca o masura de precautie, supusa unor verificari, dar a fost repusa in functiune dupa 48 de ore.
Cei de la NY Post au declarat ca in cursul zilei de ieri agentii FBI nu puteau sa comunice prin email cu colegi lor sau alte departamente vitale ale statului. Si aceasta informatie a fost dezmintita, FBI-ul declarand ca ieri angajatii puteau folosi reteaua externa neclasificata pentru a comunica, aceasta fiind functionala aproape in totalitate. Cat priveste reteaua interna, unde au loc comunicatiile secrete, aceasta nu a fost in nici un fel afectata.
Cei de la NY Post mai declarau ca oficiile FBI din toata America nu puteau primi sau trimite mesaje electronice in cursul zilei de ieri. Cei de la FBI declara ca au primit intrebari prin email de la NY Post in cursul zilei de ieri si au raspuns intrebarilor solicitate folosind "reteaua" despre care cei de la NY Post declarau ca nu functiona.
Ca o confirmare a celor spuse de FBI pot sa adaug ca in cursul zilei de ieri am primit cateva emailuri din partea celor de la FBI, deci reteaua functiona. Cel putin biroul din Chicago a avut intr-adevar probleme cu reteaua in ceea ce priveste atasamentele la e-mailuri, lucru confirmat de altfel de FBI.

Comentarii