Trei romani arestati in Florida pentru clonare de carduri bancare

Update 11 mai, 2009:
Cel de-al patrulea arestat Vittorio Tarantino reiese ca este si el cetatean roman, avand dubla cetatenie romana si italiana, acesta fiind se pare nascut in Romania din informatiile pe care mi le-a oferit azi agentul special FBI, Judy Orihuela.
Iosif Rauca are cetatenie romana si americana, Alexandru Dragomir este rezident, iar ceilalti doi Staicu si Tarantino, ramasesera ilegal peste viza.
Alexandru Dragomir, de 28 de ani, din Hallandale,FL, Iosif Rauca, 35 de ani si Gabriel Mircea Staicu, 41 de ani, ambii din Boca Raton, FL sunt trei din cele patru persoane arestate de curand in Florida, conform unui comunicat al FBI, Miami.
Acestia au fost pusi sub acuzare si risca o pedeapsa de 15 ani de inchisoare pentru fraude cu carduri bancare.
Pe numele lor a fost pusa o cautiune de 250,000 de dolari.
Conform procurorului din Florida acestia foloseau un dispozitiv de copiere a bandei magnetice de pe cardurile cetatenilor. Acestea erau instalate pe bancomate, impreuna cu camere video in miniatura pentru a copia codul PIN. Cu informatiile astfel obtinute acestia confectionau carduri de banca false pe care le foloseau ulterior in a scoate banii sau a face cumparaturi.
Banii se pare ca erau apoi trimisi in diferite locatii din America si Romania, folosind serviciile Western Union.
Pentru prinderea lor si-au unit fortele cei de la Serviciul Secred si Biroul Federal de Investigatii.
Cititi si:

Comentarii