VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

"Fata in fata cu generalul Ioan Mihai Pacepa"

"In 1978 cand a parasit DIE (Departamentul de Informatii Externe) erau in Securitate circa 15,000 de ofiteri operativi, fiecare erau obligati sa aibe 50 de informatori si 50 de colaboratori. Adunati cifrele acestea si reprezinta aproape 1,500,000 de oameni care au slujit Securitatea." declara realizatoarea Lucia Hossu Longin ( celebra prin realizarea serialului Momorialul dureii ) intr-un interviu de la TVR, despre generalul Ioan Mihai Pacepa, cu care a reusit sa stea de vorba in luna februarie in Miami, Florida.
Pacepa a fost seful adjunct al Securitatii din Romania si consilier al lui Ceausescu, care in '78 a tradat sistemul comunist si-a cerut azil politic in SUA. Era cel mai inalt oficial din Securitatea comunista din blocul estic care trecea de partea americanilor.
Realizatoarea de televiziune a stat trei zile si-a discutat cu Pacepa ore intregi intr-un interviu care a fost transpus intr-o carte intitulata "Fata in fata cu generalul Ioan Mihai Pacepa" iesita de curand pe piata. Povestea va fi se pare ecranizata si intr-un film de televiziune.
Intalnirea se pare ca a fost posibila, din spusele doamnei Longin, dupa o verificare minutioasa facuta de FBI, care probabil vroiau sa se asigure ca nu exista nici un pericol la adresa lui Pacepa.
"Generalul Pacepa are o alta identitate, dupa trei operatii pe care le-a suferit. Este un om care traieste in Statele Unite. Nu stiu in ce stat. E un barbat fermecator, arata ca la 50 de ani desi are 82 de ani. Este zvelt si este imaginea unui spion. Are memorie exceptionala, inteligenta, sclipire, putere de rezistenta, pentru ca interviul acesta a fost foarte greu de realizat." declara realizatoarea. Aceasta se pare ca a folosit doar inregistrari audio, deoarece nu are voie sa-i divulge imaginea fetei, aceasta fiind considerata secret de stat in Statele Unite.

Comentarii

Anonim a spus…
Hai ca ati latit-o de data asta, mosul are 80 ani si arata ca un mascul de 50. Aici ati prea scaldat-o asta sa o spuneti la Vadim si la Becali ca doar aia mai pot crede asemenea minciunil. La urma urmei Pacepa asta cine se crede frate ? Bine ca nu-i este frica la Iliescu ca stie toata lumea ca e un criminal platit de Moscova, a ucis un presedinte de Stat in ziua de Craciun, a adus minerii sa snopeasca in bataie studenti si oameni de rind din Bucuresti si de aia tot are tupeul sa iasa in public. Pai ce fapte a putut face smart-ass de Pacepa ca sa se ascunda asa de ochii lumii ca doar nu o fi vre-un mesager din viata de dincolo de mormant. Prea mult mister in jurul unui comunist.Mai terminati si nu mai construiti atita celebritate si mister pentru un comunist inveterat.
Marian Petruta a spus…
da, pacepa poate arata la 82 ca la 50 de ani , dar asta dupa standardele romanesti si la cum arata romanii din tara, asa ca nu e deloc exagerata comparatia.
multi romani la 50 de ani arata mai prost ca cei care traiesc in america si au 70-80 de ani, este o realitate.
violeta creiteanu a spus…
Nu cred ca este exagerat sa il numim pe generalul Pacepa un erou national, a fost unul din pionii principali care a contribuit la caderea comunismului.Azilul politic a fost cerut in '78, iar comunismul a cazut in '89 asta inseamna ca "idiotii"(asa ne poreclea Ceausescu) s-au trezit si au realizat (cu ajutorul lui Pacepa, Europei Libere,etc... ) cat de bolnav e regimul lui Elena si Nicu Ceausescu.
Anonimule,te intreb ai citit cartea "Orizonturi Rosii" scrisa de Ioan Mihai Pacepa ? Daca ar fi fost asa nu mai veneai ca un smart-ass sa faci asemenea comentarii, ai fi avut raspuns la toate nelamuririle tale. Cartea nu o gasesti in librarii, fiindca Romania e inca o tara socialista, la putere fiind fostii comunisti si nu vor ca tu sa stii realitatea.
Daca traiesti in Romania, multumeste-i Generalului Pacepe pt raza de lumina adusa in viata ta. Accesul la informatie e putere, informatia e putere, dar comunistii nu vor sa ai toate astea fiindca nu-i mai votezi. Tu le tii painea asigurata,dar ei nu ti-o asigura tie.
Anonim a spus…
Eu sunt de moda mai veche, am 50?de ani si arat de 8o dar asta este viata.Cu referire la aceasta persoana, indiferent cit vreti unii sa o faceti de desteapta, un singur lucru am de spus: care este tratamentul care se aplica TRADATORILOR. Indiferent de motivatie, aveti in vedere ca tradarea nu se scuza cu nici un chip si mai ales ca tradarea acestui gunoi comunist a provocat pierderea de vieti omenesti cu sutele.A adincit foamea din Romania si nu a creat nici un avantaj, miliardele de dolari datorie s-au creat si prin tradarea acestui vierme.Cred ca Dumnezeu ramine drept.
Anonim a spus…
Dl "owner" mi-ar fi placut sa-mi asum eu responsabilitatea celor scrise de mine, atunci blogul avea valoarea celor multi si nu parerea sau interesele subiective pe care le poate avea un "owner" slujbas a vreunei porti imparatesti. Sa auzim numai de bine.
Marian Petruta a spus…
va inteleg frustrarea si chiar va dau dreptate, romanii au avut de suferit mai mult decat au avut de castigat de pe urma fugii lui Pacepa asta vazut din Romania, vazut din vest a fost un castig pentru ca americanii au aflat lucruri pe care altfel ar fi trebuit sa se chinuie sa le afle... asta e.. istoria si Dumnezeu le va judeca pe toate
Anonim a spus…
tradatorul tot tradator ramine-daca nu era comunismul ce mai scria madam hosu, fosta si ea un pic comunista ?