VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Hal Turner arestat pentru amenintari cu moartea facute la adresa unor judecatori federali

Celebrul comentator de radio a fost arestat azi de Biroul Federal pentru amenintari facute la adresa a trei judecatori federali din Chicago. Postat pe internet mesajul sau afirma clar ca acesti judecatori trebuie omorati pentru ca au decis sa dea o hotarare prin care sa restrictioneze folosirea armelor de foc in Chicago si suburbiile metropolei.
Mesajele postate pe 2 si 3 iunie, afirma ca este inadmisibila hotararea respectiva, data pe 2 Iunie, 2009 de catre judecatrorii Frank Easterbrook, Richard Posner si William Bauer, care fac parte din cea de-a 7-a Curte de Apel a Statelor Unite.
"Sunt primul care vreau sa o spuna clar ca acesti judecatori merita sa fie omorati. Sangele lor va face sa rasara si sa creasca copacul libertatii. Un pret mic care trebuie platit pentru ca milioane de oameni sa beneficieze de libertate." a declarat in mesaj Turner.
In mesaje similare postate in trecut pe internet acesta facea afirmatii rasiste si extremiste. De curand a aplaudat uciderea unui doctor in Kansas, pentru ca acesta opera avorturi.
"Luam foarte in serios acest tip de mesaje facute la adresa judecatorilor federali." a declarat Patrick J. Fitzgerald, procurorul din Districtul de Nord al statului Illinois, in timpul conferintei de presa alaturi de directorul FBI Chicago, Robert Grant.
Arestarea lui Hal Turner s-a facut azi dimineata la casa acestuia in North Bergen, statul New Jersey.

Comentarii