VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Saptamana festiva la Chicago

La Chicago, in ciuda recesiunii si-a problemelor cu care se confrunta oamenii pe timp de criza, romanii au sarbatorit in saptamana care a trecut, cateva evenimente importante in comunitate.
Chiar daca nu este complet terminata si cartile nu si-au gasit inca locul pe rafturi, duminica 31 Mai a avut loc inaugurarea sediului viitoarei Biblioteci si totodata Centrul Cultural Romanesc. Initiatorul acestui proiect unic in peisajul cultural romanesc din Chicago, este domnul Steven Bonica, redactorul sef al ziarului Romanian Tribune si presedintele organizatiei Romanian American Network.
La deschidere au participat invitati din Romania si lideri importanti din comunitate. Printre ei s-au numarat doi reprezentanti din Ministerul Afacerilor Externe de la Departamentul de Relatii cu Romanii de Pretutindeni, deputatul din partea diasporei in Parlamentul Romaniei, domnul Mircea Lubanovici, consulul roman la Chicago, domnul Lucian Leustean, precum si lideri ai principalelor biserici romanesti din zona. Rugaciunea de deschidere a fost facuta de preotul Ioan Lupescu de la biserica ortodoxa Nasterea Domnului. Cei prezenti au fost delectati cu un concert de muzica clasica interpretata de orchestra romaneasca formata din elevi si profesori ai Scolii de Muzica Logos.
Tot in cursul weekendului trecut s-a sarbatorit implinirea a 15 ani de televiziune si tot 15 de la infiintarea Scolii Generale si-a Liceului Romanesc Logos.
Am sa revin cu un interviu in exclusivitate oferit de presedintele televiziunii domnul Petru Amarei.
ps. daca nu prea apar in poze este pentru ca eu eram si fotograful....oricum, mi-a facut mare placere sa fac munca voluntara, atat la demolare cat si la constructie, cateva zile la rand alaturi de ceilalti romani care au pus umarul la acest proiect comunitar.





Orchestra Scolii de Muzica Logos

15 ani de Televiziune Romaneasca la Chicago

Comentarii