VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Au crescut fraudele in domeniul imobiliar


Un raport facut public de Biroul Federal de Investigatii releva faptul ca in 2008 fraudele in domeniul imobiliar au crescut cu 36 de procente fata de anul 2007.
Cu toate ca pierderile in dolari, legate de fraudele imobiliare, nu se stiu cu exactitate, institutiile finaciare au raportat pierderi de 1,4 miliarde de dolari, o crestere cu 83 de procente fata de 2007.
"Fraudele imobiliare afecteaza proprietarii cinstiti si institutiile financiare" a declarat Kevin Perkins, director asistent la divizia criminala din cadrul Biroului Federal, adaugand ca in continuare lupta pentru pedepsirea celor vinovati.
Raportul mai arata ca 63% (peste 1,000 de cazuri) din investigatiile aflate pe rol in 2008 implica pierderi care totalizeaza peste 1 milion de dolari. Au fost inregistrate peste 3,1 de milioane de aplicatii pentru procedura de forclosure, la aproximativ 2,3 milioane de proprietati. Procentul este cu 81 % mai mare decat in anul 2007, si cu 225% fata de 2006.

Partea de vest a Statelor Unite are se pare rata cea mai ridicata de investigatii criminale.
Top celor 10 state cu cele mai numeroase fraude in 2008 sunt: California, Illinois, Texas, Georgia, Ohio, Colorado, Maryland, Florida, Missouri, si New York.
Statele Rhode Island, Massachusetts, Pennsylvania, si Districtul Columbia au fost identificate de curant ca noi locatii cu probleme semnificative in domeniul fraudelor imobiliare.

Metodele folosite sunt in principal aceleasi folosite in trecut dar si altele noi: property flipping, builder-bailouts, short sales, foreclosure rescues; sau reverse mortgage fraud, credit enhancements, condo conversion, loan modifications, pump and pay.

Comentarii

Dumitru a spus…
Ciao ce mai faceti?

Stiti pe cineva prin Virginia?

Dumitru
Marian Petruta a spus…
multumesc, bine!
daca stiu pe cineva care a facut fraude sau daca stiu romanii care locuiesc acolo in VA?