Prima conferinta de presa a PDL Chicago



Update: Octombrie, 2009:
Dupa ce majoridatea liderilor din conducerea filialei PDL Chicago au demisionat aceasta NU mai exista, a fost dizolvata !


In cursul zilei de ieri la adresa 2700 W BELMONT AVE.CHICAGO, IL, USA. s-a deschis filiala PDL Chicago. De ce o filiala a unui partid din Romania la Chicago? Ce isi doreste filiala Partidului Democrat Liberal Chicago sa faca pentru romanii din America? Aflati din declaratiile pe care liderii acestei filiale le-au facut in conferinta de presa.

Conferinta de presa PDL-Chicago-Honorius Prigoana


Cititi si:

Honorius si bogata lui (in)experienta americana
Honorius Prigoana posibil deputat la 23 de ani?!

Comentarii

Marian Petruta a spus…
"eu spun doar atat...." EU cine? cei care fac afirmatii si le si asuma si isi dau si numele, altfel sunt doar banalii anonimi...
Radu Sarbu, presedinte PNTCD a spus…
Este suspecta absentza de la evenimentul inagurarii Filialei PD-L Chicago a deputatului PD-L Mircea Lubanovici, care se pretinde ca el ar fi SEFUL PD-L peste toata America si Canada ?. Miroase a sabotaj din partea colonelului acoperit al SIE-(Serviciul de Informatii Externe al Romaniei), deputatul mafiot PDL Silviu Prigoana, tatal lui Honorius. Masonul Silviu Prigoana a devalizat impreuna cu Adrian Tarau zeci de companii din Romania si sunt urmariti de Fisc. Recrutarea lui S. Prigoana in cadrul S.I.E. a fost intermediata de fostul sau coleg de liceu din Gherla, amicul sau de afaceri, Col. SIE Dorin Marian, fostul Sef al Administratiei Prezidentiale a Romaniei si Sef al Campaniei electorale a presedintelui Emil Constantinescu, ce a facut sa dispara peste 5 Milioane de USD din donatiile facute de Romano-Americani pentru Emil Constantinescu si Conventia Democrata-CDR din Romania.
Catalin a spus…
Dl. Lubanovici a fost invitat sa participe, dar nu a reusit sa ajunga la intalnire din motive personale. Honorius este presedintele filialei din Chicago, nu a declarat nimeni ca e presedintele PDL pe toata America....
Anonim a spus…
Stimate dle Marian Petruta, va multumim pentru reportaj si prezentarea acestei Filiale si oficine prezidentiale, moshita la Palatul Cotroceni pentru sustinerea candidaturii lui Basescu si atragerea cit mai multor voturi ale Romanilor din SUA in Noiembrie a.c. Va rugam respectuos sa postati si lista participantilor la eveniment. Numirea lui Honorius Prigoana imita lansarea starletei prezidentiale Eba Elena Basescu in marea politica. Totul a devenit o afacere de "Famiglie".
Anonim a spus…
E clar daca isi imagineaza ca ajung cu minciunile lor romanesti in America cu PDL si cu tot felul de gealati moshiti de boierii sugativi ai Romaniei atunci E JALE MARE ! Vai de noi si America asta!
Marian Petruta a spus…
din pacate nu-i cunosc dupa nume pe cei prezenti in audienta, decat pe cativa,in special cei din presa locala, majoritatea fiindu-mi necunoscuti, iar lista celor din conducere poate fi auzita/vazuta in reportaj.
nu se lasa romanii din chicago convinsi asa cu vorbe sau cu una cu doua, daca vor si face ceva pt comunitate, vor avea "succesuri" vb domshrei Basescu, daca nu....
Anonim a spus…
Am ramas socat!!! Vai Doamne ce ni se intampla noua acum ,aici in tara in care am dorit sa traim liberi ,fara acesti stalinisti nesimtiti.Bai frate ramai gura casca cand ai asculti pe astia.Doamne,,auzi mah cica ea este secretarul general al PSD,,,,ouchhh unde ai facut scola generala fetitzo?? Iar aia de dupa ea care doresc sa spuna de ce au infiintat ei un partid in afara tarii,,, care partid bade JANITOR?? care partid istoric PDL? woww si apoi poate ca voi ati infiintat o filiala ceva ,o ducheana unde gunoieru Prigona impreuna cu escrocii din Bucuresti sa-si mai spele din banii furati.Sa va fie rusine nesimtitilor,huuuooaaaa , javre imputzite. Ducetiva la voi in mahalalele Bucurestiului si faceti acolo partide.Mincinosilor,habar nu aveti pe ce lume traiti.Nu vedeti ce se intampla cu PDL?? numai coruptie ,furt la drumul mare.Care lupta impotriva coruptiei bah copile prigoana mititel si cacacios? Ce a facut marinarul cu coruptia,justitia, ce a realizat de fapt? De ce UE nu va ridica monotorizarea? pentru ca ati facut progrese? cand ai bagati pe cei cateva sute de mii de rechini care azi benchetuiesc banii tarii in vacante de lux?? Jigodii mincinoase sa nu va prind prin fata casei mele ca va rup gatu la toti, taraturi neispravite ce sunteti.
Uimitul a spus…
Zice acest fastacit ca in timp ce altii au intrat in campanie electorala, scriu "pa" bloguri sau se joaca cu lopatica in nisip, "Partidul Democrat Liberat are un presedinte, si are un presedinte responsabil, care trebuie sa gestioneze si trebuie sa impiedice efectele crizei in Romania. Acesta este si motivul pentru care noi nu suntem lansati oficial in campania electorala pentru ca tara are nevoie de presedinte. Traian Basescu este presedinte in functie nu este un candidat la presedintie."

Mai baiete, dar nu era Boc presedintele PDL-ului? Si din ultimele verificari reiese ca acesta e prim-ministru, nu presedinte de tara.

Deci concluzia e ca: fie Basescu a devenit presedintele PDL-ului, fie Boc a devenit presedintele Romaniei.

La debitul verbal al lui Prigoana inclin sa cred ca toate intrebarile au fost stiute dinainte.

By da way, un politician intelept nu vorbeste mult. :)
Dutu Mihai a spus…
Interesant. Şi mai interesant ar fi de văzut utilitatea acestor filiale în diaspora. Eu le văd ca pe nişte fan-cluburi sau mai bine zis fun-cluburi. E greu de crezut că românii din diaspora au vreun interes faţă de politica din România de vreme ce mai mult de jumătate din ei nu-şi doresc întoarcerea. Deci utilitatea filialelor PDL diaspora care ar fi? Strângerea de voturi şi formarea unei mari baze de date cu cetăţenii români. Eu am mari dubii în privinţa legalităţii acestor filiale.