Alexandru Ciurea din Chicago se zbate intre viata si moarte

Update:
Din nefericire Alex a plecat dintre noi in cursul zilei de 7, august, 2009. Condoliante familiei si celor care l-au cunoscut !



Pe 1 august Alexandru Ciurea Foamete a avut un accident rutier, fiind lovit grav de catre o femeie aflata se pare la volan sub influenta alcoolului. In prezent Alexandru se afla in coma la spitalul Illinois Masonic la terapie intensiva. Cei apropiati fac apel la ajutorul romanilor din America pentru a putea cumpara un bilet de avion mamei baiatului, ca sa poata veni din Romania aici, spitalul facandu-i o invitatie de urgenta. Orice donatie este bine-venita in contul 836039354, routing no. 071000013 (Chase, pe numele Tudor Nicola). PayPal account: tudor.nicola (at)yahoo.com
In Memoriam

Comentarii

Anonim a spus…
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! E intr-un loc mult mai bun...
Anonim a spus…
Este incredibil ce i s-a putut intâmpla acestui tânar...si atât de nedrept pentru tineretea lui pentru curajul lui de a trai intro lume mai "buna", pentru frumusetea si bunatatea lui! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l tina lânga El! Si sa le dea putere parintilor lui si prietenilor care i-au stat alaturi pâna in ultima clipa, sa poata merge mai departe cu Alex in suflet!
Mona Sava a spus…
Imi pare foarte rau. Am crescut impreuna la Severin.