luni, 24 august 2009

Centru Românesc de Nutriţie şi Sănătate la Chicago


De curând s-a deschis în Chicago HBL Nutrition Center, cu sediul la adresa 3601 W Devon Ave., Suite 7. Acesta este primul centru de nutriţie care îi are ca sponsori direcţi pe cei care au început în România activitatea de consultanţă wellness, alimentaţie şi stil de viaţă sănătos, cu mai bine de 10 ani în urmă.
Echipa din Chicago este alcătuită dintr-un grup de persoane specializate în nutriţie, care s-au hotărât să-i ajute şi pe românii din zona Chicago, dar nu numai, să ia decizii corecte în ceea ce priveşte alimentaţia şi sănătatea personală. Aceştia sunt în colaborare cu oameni de ştiinţă şi doctori renumiţi precum: dr. David Heber, Luigi Gratton, Lou Ignaro – laureat al premiului Nobel în Medicină, Steve Henig şi mulţi alţii care şi-au dedicat viaţa cercetărilor în domeniu.
HBL Nutrition Center oferă consultaţii absolut gratuite tuturor celor care sunt preocupaţi de sănătatea şi frumuseţea lor. Ei au soluţii nutritive concrete pentru controlul greutăţii – slăbire, îngrăşare, menţinere, dar şi pentru reglarea funcţiilor organismului, pentru sănătatea inimii şi-a aparatului digestiv, detoxifiere, anticelulită, imunitate, stres, energie si fitness.
În luna septembrie vor avea loc o serie de evenimente şi concursuri cu premii pentru scăderea în greutate, având şansa să intraţi în contact direct cu un nutriţionist personal, care să vă îndrume, motiveze şi sprijine permanent. Acesta vă va putea ajuta să atingeţi un nivel de sănătate optimă. De asemenea vor organiza şedinţe gratuite de cosmetică cu produse revoluţionare de nutriţie externă, pentru întreţinerea şi revigorarea pielii.

Pentru mai multe informaţii puteţi contacta pe Daniela A. Kelemen la telefon (224)805-0303.
http://us.mc501.mail.yahoo.com/mc/compose?to=danielakelemen@hblnutrition.com

Niciun comentariu: