Dan Tomei ameninta cu reducerea la tacere a presei

(foto by:P. Weltlich)

Presa ar trebui sa taca, si la ordinele teparului Dan Tomei (foto), articolele care critica practicile pe care acestia le aplica in concursul de miss, ar trebui scoase pentru a nu fi citite de public. Asta considera el, tipand ca din gura de sarpe, dand telefoane in stanga si-n dreapta ,si amenintand cu avocati si procese.
Presa ar trebui eliminata, ar trebui sa ne intoarcem in comunism, in care doar unii pot face ce vor, iar altii sa fie redusi la tacere, ca isi incoarda Dan Tomei muschii lui (de culmea!!) "ziarist". Niste principii de baza ale mass mediei, pe care tocmai el ar trebui sa le respecte, liberul drept la exprimare, pe care democratia acestei tari ni-l ofera, tocmai acesta incearca el sa-l elimine. Nu mai avem dreptul sa criticam, nu mai avem dreptul sa punem sub semnul intrebarii practicile ilegale din concurs, si de a face business in comunitatea din Chicago.
Daca i se pare ca este neadevarat, are tot dreptul de a da replica si raspunsuri la intrebarile care i se pun.
De ce oare castigatoarea este fata sponsorilor?
Cine le-a spus oare acestora ca e ok sa fi sponsor, participant, si culmea castigator? Este moral, este legal? Cati bani i-a cerut sponsoriilor pentru ca fata lor sa fie aleasa sa mearga in Romania? Daca celelalte fete nu au bani si parinti cu firme care sa le sponsorizeze, oare vor fi pe picior de egalitate? Vor avea aceleasi sanse sa castige?
Se pare ca libertatea de exprimare in viziunea lui Dan Tomei nu se mai aplica atunci cand este vorba de propria lui ograda.
Eu cred ca totusi traim in America si nu China sau in Cuba. Sau poate ma insel?!
Arma lui Dan Tomei nu este dreptul la replica, ci amenintarea ca vom fi eliminati.
Cititi si:

Comentarii

MG a spus…
Cine naiba e si Tomei asta??
Anonim a spus…
Aceleasi metehne mioritico-comuniste. Si atunci ne miram ca tot mai multi romani evita contactul cu alti romani din Diaspora.
Anonim a spus…
Mie imi place poza!! nenea asta ameninta cu procese?!...(poate de constiinta si sper ca ale lui!)very funny picture...
Anonim a spus…
... si mie imi place poza... sper ca are mai multe... chiar funny! good job!
Anonim a spus…
Sant la Mangalia, fata pare ok, la proba speciala va canta la vioara, la votare pe internet e cred pe 3 sau 4, asa ca ,,americanilor,,nu vad ce problema aveti.
Europeanu
Anonim a spus…
Dan Tomei e un magar si jumatate. Pur si simplu mi-a furat $500 de la Miss Romania USA 2007. Bagalas in p...a masi, cum se zice pe romanaste, cu tot cu studioul lui de cacat la radio 27. Acum ma simt mai bine.