VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Taste of Romania prima zi


Pentru ca toamna si-a facut deja simtita prezenta la Chicago, romanii din zona au intrat in febra festivalelor de toamna. Astfel a avut loc prima zi a festivalului Taste of Romania, ajuns la editia a 19-a. Chiar daca pe afis si pe situl organizatorilor apar trei invitati de marca, acestia se pare ca n-au mai reusit sa vina din motive multiple: fie ca n-au primit viza, fie ca au primit-o dar le-ar fi fost ulterior refuzata, (cazul celor de la Akcent) cel putin asta reiese din spusele organizatorilor. Printre cei care au reusit totusi sa fie prezenti si sa incante publicul romanesc de la Chicago au fost: Natalia Barbu, Mariana Anghel, Ana Maria Marginean, Ionica Ardeleanu, DJ Robby, naistul Nicolae Haheu, Ansamblul Miorita si altii.

Vin romanesc, bere, mititei, porc la protap, sarmalute, must de struguri, prajituri romanesti si multe altele, sunt doar cateva din preparatele care au facut stomacul romanilor sa salte de bucurie.

Printre participantii surpriza in public s-a aflat senatorul de origine romana, Chris Lauzen, precum si frumoasa vedeta de film si televiziune Ramona Badescu.
Vizionati si : 
Romanian Heritage festival Chicago(Niles) 2010



Comentarii