VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Voluntari s-a infratit cu Aurora

Camera Romana de Comert si Industrie din Chicago a organizat in cursul serii de vineri 7 August, 2009 evenimentul de infratire a oraselor Voluntari din Romania si Aurora, Illinois. Printre invitatii principali Thomas Weisner, primarul din Aurora; Florentin Costel Pandele, primarul din Voluntari, Catalin Zamfira, managerul de campanie al primarului roman; Dan Shomon, fostul manager de campanie si director politic al lui Barack Obama; senatorul Chris Lauzen si lideri importanti din comunitatea romaneasca.
Primarul Tom Weisner a urat bun venit primarului din Voluntari, la receptia gazduita de biserica catolica romaneasca Sf. Mihail din Aurora, condusa de parintele Aurel Pater. Dupa slujba de binecuvantare oficiata de preotul Pater, primarul din Aurora a evidentiat importanta pe care a avut-o de-a lungul timpului comunitatea romaneasca din zona. Romanii ramasi aici avand nu doar o etica a muncii, ci si o puternica credinta in Dumnezeu, motiv pentru care au construit o impunatoare biserica romaneasca in zona. Rolul acestei infratiri este de a imbunatati relatiile culturale, educationale si de afaceri intre cele doua orase de suburbie. S-a evidentiat de asemenea importanta si alianta Romaniei cu Statele Unite in ceea ce priveste razboiul din Irak si Afganistan.
In ciuda faptului ca in Romania primarul Pandele este foaret controversat, acesta a reusit sa castige pentru a treia oara mandatul de primar, cu un procent de peste 90% din voturi. Primarul Pandele a declarat ca nu si-a dorit niciodata si nici nu a visat sa ajunga primar, dar dupa 15 ani de calatorit pe marile si oceanele lumii, el absolvind Academia Navala, si-a dorit ca si Romania sa fie la fel de prospera precum tarile pe care le-a vazut in calatoriile sale.
Senatorul de origine romana Chris Lauzen a luat si el cuvantul, subliniind calitatile pe care poporul roman le are, si pe care le-a descoperit in timpul vizitelor pe care le-a facut in Romania.
In cursul ceremoniei a fost donat un cec de 1,500 de dolari, din partea Camerei Romane de Comert si Industrie din Chicago, care va reprezenta o viitoare bursa de studiu pentru un elev sau student din Romania.

In cursul zilei de sambata, primarul Florinel Costel Pandele si Catalin Zamfira, au participat la o alta receptie in orasul Niles, unde s-au intalnit cu primarul orasului, Robert Callero, si-a vizitat centrul Cultural si Biblioteca Romaneasca din zona.

Comentarii

Paul a spus…
Totusi, din acest reportaj si articol de presa rezulta ca Rev. Florin Cimpean nu a fost doar un simplu translator acolo, la eveniment, dar si-a mai dat si binecuvintarea sa acestui primar mega-corupt, Florin C. Pandele, ce are zeci de dosare penale in lucru. See:
http://www.suburbanchicagonews.com/beaconnews/news/1706646,2_1_AU08_MAYORS_S1-090808.article
"We had the president of Romania and prime minister visit our church in Chicago, so to have the mayor visit all the way out to the suburbs is very exciting. He is a very influential mayor in Romania," Cimpean said.
John Chicagoanul a spus…
Ionica ..Popica... Mircica, securisnt nenorocit care crapi de ciuda acolo in mizerabila de Romanie ca nu esti si tu pe aici, ciocu mic si joc de glezna, jeg nenorocit ce esti.
Paul a spus…
Vai!!, in ce stare jalnica de prostitutie politica a ajuns Vasile Bouleanu, compromitind Biserica Romanna-Unita din Aurora cu acest eveniment minor si cu acest mafiot, Florinel Costel Pandele, primar al comunei pline de interlopi, Voluntari. Anterior, Vasile Bouleanu a fost in slujba bolsevicului Ion Ilici Iliescu organizind vizita acestuia la Chicago si la BRU Aurora, apoi a trecut in solda PNT-CD lunidu-le o groaza de bani candidatilor sai, iar recent s-a pus in slujba unui alt mega-mafiot, deputatul PDL Silviu Prigoana, colonel al SIE, recrutat de colegul sau de liceu din Gherla, generalul SIE Dorin Marian, fostul Sef al Administratiei Prezidentiale Emil Constantinescu.
Marian Petruta a spus…
ps. Prezenta domnului pastor Florin Campean nu a fost in calitate de organizator al evenimentului, cum gresit s-a vehiculat de catre unii in necunostinta de cauza. Invitarea lui in fata a fost in momentul in care invitatii americani au avut nevoie de cineva care sa le traduca din limba romana.

Din pacate sau fericire depinde din ce directie e privita persoana d-lui Bouleanul, acesta nu a fost invitat, nu a fost la evenimente si nici nu a avut de-a face cu ele!