VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Xonia - romanca din Australia care vrea sa sparga piata muzicala romaneasca



Xonia, pe numele ei adevarat Loredana Sachelaru, este o tanara romanca extrem de talentata, despre care am avut placerea sa aflu mai multe cand a venit aici in Statele Unite, locuind o perioada in California. S-a reintors insa in Romania incercand sa se lanseze pe piata muzicala romaneasca. Xonia este o fire extrem de prietenoasa si o artista demna de invidiat, la cei 20 de ani ai sai fiind totodata: cantareata/compozitoare, dansatoare si actrita .


Muzica
Romanca cu nume de scena Xonia s-a nascut in Melbourne, Australia unde si-a inceput cariera muzicala la varsta de 8 ani, pana la varsta de 14 ani, semnand deja un contract cu o casa de discuri.
O tanara dornica de munca si performanta care si-a dezvoltat cunostintele muzicale si a ajuns sa isi contureze cu exactitate tipul de artist care si-a dorit sa devina. Xonia a inceput sa isi creeze un stil muzical unic o data cu dezvoltarea primului sau material original si sa se transforme intr-o cantareata ce stapaneste cu experienta performantele live.
Xonia a muncit din greu in studioul de inregistrari experimentand si colaborand cu persoane importante din industria muzicala internationala precum Martin Jenkins de la VHJ Music, Rob Davis (Kylie Minogue ‘Can’t Get You Outta My Head’), Brian Rawling (Cher, Danni Minogue ), Doug Brady (John Farman, Olivia Newton John),Kevin Colbert (Paulina Rubio ‘Casanova’) si Brian Canham (Psuedo Echo ‘Funky Town’).
In 2006 Xonia a fost aleasa sa reprezinte Australia la Concursul international “Miss Diaspora” din Romania care i-a oferit sansa sa cante in fata a 20000 de spectatori in cadrul Festivalului Callatis.

Presa din Romania a fost placut impresionata de talentul Xoniei incat aceasta a primit invitatii sa cante in diverse show-uri de televiziune printre care emisiunea lui Horia Moculescu “Slagare in devenire” si cea a Stelei Popescu si Alexandru Arsinel – “Sare si Piper”. Muzica ei a inceput sa fie difuzata iar tanara artista a tinut copertile si paginile revistelor si ziarelor multa vreme dupa acest festival.
In 2008 Xonia decide sa lucreze independent si urmareste sa isi dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy in Los Angeles, unde a fost acceptata sa studieze. Printre elevii – actuali si fosti – ai acestei prestigioase institutii se numara : Janet Jackson, Ne-Yo, Rihanna, Adam Levine (Maroon 5), Jessica Simpson, Britney Spears, Corbin Bleu, Lindsay Lohan, Boyz II Men, Brian McKnight. Xonia a sustinut si un turneu prin State cantand pentru comunitatile de romani si si-a petrecut o mare parte din timp si in New York lucrand si inregistrand pentru un viitor material discografic. In timpul sederii sale in America, Xonia primeste o invitatie pentru a participa in calitate de juriu in cadrul concursului anual Miss Diaspora si pentru a canta inca o data la Festivalul Callatis. Xonia accepta invitatia, si pe baza succesului avut aceasta semneaza un contract de management pentru a-si lansa oficial cariera muzicala in Romania.
In prezent, Xonia colaboreaza pentru noul album cu producatori muzicali cunoscuti din Romania precum George Hora, Mihai Ogasanu, Deepcentral si Marius Moga.


Dans
Pe langa munca spre o cariera muzicala, Xonia si-a exploatat si alte talente pe care si le-a descoperit de la o varsta frageda. Inca de la varsta de 7 ani Xonia se antrena asiduu in cadrul prestigioasei scoli de balet “The Australian Ballet School”. In timpul petrecut aici, Xonia a obtinut rezultate uimitoare performand in cadrul a numeroase companii internationale de dans The Royal Ballet, The English National, The Kiev Ballet, si The Australian Ballet. Xonia a fost aleasa sa joace rolul principal al tinerei Clara in productia “Spargatorul de nuci” (o productie a The Dancer’s Company Tour ) care a tinut un turneu regional in Victoria, NSW si Tasmania. Proaspata absolventa a scolii de balet Australian Ballet School (Certificate III in dans), Xonia decide sa isi completeze stilul de dans alaturi de celebrul coregraf si instructor Robert Sturrock a carui experienta in televiziune include productii precum The Simon Gallagher Series, The Saturday Show, Countdown, The Don Lane Show, Hey Hey it's Saturday si the Logies.
In 2006, danseaza la Melbourne Commonwealth Games in cadrul ceremoniilor de deschidere si de final si este selectata sa faca pereche cu invitatul special, jucatorul de fotbal Nathan Brown de la echipa Richmond.
Xonia si-a etalat abilitatile sale coregrafice in cadul colaborarii cu artista de muzica dance Platinum Lover pentru show-urile live ale acesteia, si a dansat pentru o serie de clipuri ale unor artisti precum Ian Smith (din serialul Neighbours) si Laura Gissara (Australian Idol).
In 2008 Xonia hotaraste sa isi largeasca cunostintele coregrafice sub supravegherea
instructorului Kamilah Barret (finalista So you think you can Dance ) la Hollywood Pop Academy. A studiat aici jazz modern, dans contemporan, balet, point, tap si hip-hop.


Actorie
Xonia si-a dezvoltat de mica pasiunea pentru actorie si la indemnul fratelui ei, se hotaraste sa urmeze un curs specializat. A inceput la Screen Actors Studio si imediat dupa, au urmat o serie de colaborari cu agentii de profil unde a inceput sa lucreze si sa se simta confortabila in fata camerelor.
Printre aparitiile cinematografice si Tv se numara: Noah’s Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Holly’s Heroes(Cable TV) serialul Neighbours (Grundy Television) Lost and Found, Charlotte’s Web(Paramount Pictures) si a obtinut rolul principal in scurtmetrajul What to Say (TheIndianMaiden).
Xonia a fost model in multe campanii (pentru automobilele Mazda si TVC pentru Weston’s Cakes and Bar) insa poate fi recunoscuta cel mai usor dupa rolul “Bubblegum Girl” in reclama din campania de promovare a Fernwood Fitness Center.
Pe langa televiziuni si productii cinematografice, Xonia a a facut parte si din distributia unor piese de teatru precum “Sunetul Muzicii” (unde a intrepretat rolul principal al Brigittei), Dinkum Assorted (personajul Rosie) s.a.
Viseaza ca intr-o buna zi sa lucreze la un film hollywoodian.

Comentarii

Anonim a spus…
Xonia cea mai tare !!!!!!