VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Doi romani pun umarul sa aduca Olimpiada din 2016 la Chicago

Fostele glorii ale sportului romanesc Nadia Comaneci si Dragomir Cioroslan, alaturi de celebra prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey sau primarul orasului Chicago, Richard Daley vor fi prezenti pe data de 2 octombrie la Copenhaga, pentru a sustine desemnarea metropolei, de pe malul lacului Michigan, ca loc de desfasurare a Jocurilor Olimpice din 2016.
Pe langa cei trei vor mai fi prezenti si o echipa de fosti si actuali sportivii, medaliati olimpici, printre care: Michael Johnson, Jackie Joyner-Kersee, Bart Conner sau Nastia Liukin. Acestia vor fi condusi chiar de prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama.
Inca nu este 100% sigur, dar este posibil ca si presedintele Barack Obama sa fie prezent pentru a pune in balanta desemnarea metropolei americane.
Nadia Comaneci este una dintre cele mai cunoscute femei ale planetei, reusind sa obtina sapte note de 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976, aparand pe prima coperta a revistelor americane :Times, Newsweek sau Sports Illustrated.
Ardelean de origine, de la Cluj, Dragomir Cioroslan este fost campion la haltere, fiind de trei ori medaliat olimpic. Acesta a mai castigat numeroase alte medalii pentru Romania, la Campionatele Modiale si Europene de la sfarsitul anilor '70 si inceputul anilor '80. In prezent Dragomir Cioroslan, locuieste in SUA si este director in cadrul Comitetului Olimpic American, pe departamentul de strategie si dezvoltare internationala. Acesta a fost antrenor principal al echipei nationale a Statelor Unite intre 1993-2003, cat si antrenor al echipei de baieti la jocurile olimpice de la Atlanta si Sydney.
In ciuda acestui lobby facut de aceste personalitati, foarte multi localnici sunt de parere ca sunt alte prioritati pe care metropola le-ar avea si pe care ar trebui cheltuiti banii, precum: reducerea ratei criminalitatii, a consumul de droguri sau construirea de scoli. In plus o ingrijorare foarte mare ar fi traficul care s-ar creea in zona, care si in conditiile actuale este destul de problematic.

Comentarii