VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cum au votat romanii din America, Canada si Australia?!


Update Foto: Rezultatele finale ale voturilor din diaspora conform Min. Afacerilor Externe.
Romanii din afara granitelor au aratat inca o data ca nu isi doresc o conducere PSD-ista la Cotroceni. Romanii din SUA si din Colegiul 3 Diaspora sunt un exemplu elocvent in acest sens. Chiar daca numarul alegatorilor nu este asa mare incat sa poata influenta decisiv alegerea presedintelui, voturile lor conteaza foarte mult transmitand un semnal clar politicienilor si partidelor de la Bucuresti.
Dupa centralizarea aproape completa a voturilor inregistrate duminica in Statele Unite si Colegiul 3, situatia sta in felul urmator.

Dintr-un total de 6,976 de voturi valabil exprimate, Traian Basescu conduce detasat cu 4,202 voturi sau aproximativ 60%, este urmat la mare distanta de Crin Antonescu cu  1,577 de voturi sau 23%, iar locul trei este ocupat de Mircea Geoana cu 797 de voturi sau 11%. Locul patru este ocupat de Sorin Oprescu cu 176 de voturi si Vadim Tudor cu 105.
Orasele nord americane care au adus cele mai multe voturi pentru Traian Basescu sunt:
Chicago         567de voturi
New York    452 de voturi
Detroit          246 de voturi
Seattle          167 de voturi
Atlanta          166 de voturi
Washington   149 de voturi
Hollywood    131 de voturi
Portland        154 de voturi
Orange Co.  132 de voturi
In Canada : 977 de romani au votat cu Traian Basescu, 404 cu Crin Antonescu si 168 cu Mircea Geoana.
In Australia 270 de voturi au fost acordate lui Traian Basescu, 70 lui Crin Antonescu si 51 lui Mircea Geoana.



Cititi si :
Diaspora a ales sa voteze in turul 2 cu marinarul Basescu

Comentarii

Anonim a spus…
Dragi romani din strainatate, cu durere in suflet va spun ca ne-ati facut , noua romanilor din tara, cel mai mare rau votandu-l pe Basescu. EL el este marea amenintare nu PSD-ul!!El vrea sa conduca cu o mana de fier toata tara, guvernul , parlamentul, justitia. El a a stat ani buni de zile pe vremea lui Ceausecu la Anvers si nu Geoana. Va-ntreb , cati romani puteau sa stea ani de zile in strainatate, trimisi oficial de statul roman si care sa nu fie securisti sau informatori? PSD-ul nu mai poate aduce comunismul inapoi. Daca vroiau il aduceau pe vremea lui Iliescu, nu acum cand si tarile din fostul spatiu sovietic vor sa intre in UE. NU GEOANA este simbolul comunismului.N-am fost si nu sunt din nici un partid politic. Tot ce-mi doresc din tot sufletul este o democratie si un trai de tip occidental.Mi-ati furat aceasta sansa si poate o a doua n-am sa mai am. Din 2 rele , credeti-ma! PSD-ul aliat cu PNL-ul, era cel mai mic rau!!!