VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

PNL-isti cu mintea scurta


Crin Antonescu si demagogia politica
PNL se pare ca nu a invatat nimic din prostul mariaj facut intre PDL si PSD in toamna trecuta dupa alegeri, care s-a soldat cu un divort chiar inainte de alegerile prezidentiale.
Mai trist este faptul ca actuala conducere PNL a sters cu buretele istoria acestui partid. In noiembrie 1947 comunişti dizolvau Partidul National Liberal. Membrii partidului au urmat să fie închişi la Sighet, Aiud, Jilava, Gherla, Botoşani, Râmnicu Sărat, sau în lagărele de muncă propagandistă de la Bicaz sau Canalul Dunăre-Marea Neagră. Oare ce ar spune liberalii care au suferit şi au murit in inchisorile comuniste, daca ar afla de mariajul liberalilor cu cel al fostilor comunisti din PSD?!

Pe 30 octombrie la Deva, Crin Antonescu il acuza pe Mircea Geoana ca incearca sa castige alegerile cu sondaje mincinoase si il numea un candidat fara curaj :
"Solutiile nu se mai afla la Traian Basescu si Mircea Geoana, pentru ca ei au condus aceasta tara. Au guvernat. Au distrus tot ce se putea distruge intr-un an in Romania. Traian Basescu si Mircea Geoana se prefac a se desparti azi, fugind care incotro, ca niste talhari care au jefuit o casa.(...) Pe Geoana nu are rost sa il luam in consideratie, pentru ca nu a avut curaj sa isi depuna candidatura singur, ci de mana cu Ion Iliescu. Nu il intrebam cine e jucator mare, cine e jucator mic, cine s-a dus cu bunicul sa se inscrie, cine s-a dus singur, in ce clasa e domnul Geoana, ca stiu in ce clasa e si in ce unitate este: in aceeasi unitate cu domnul Basescu, cu care primeste ordin deodata".

Doua saptamani mai tarziu la Botosani Crin Antonescu ataca pe Geoana pe tema vizitei acestuia la Moscova.
"Te intreb, Mircea Geoana, ce-ai facut la Moscova? Te intreb, Traian Basescu, daca teroristul Omar Hayssam si prietenii sai iti finanteaza campania electorala. Te intreb, Mircea Geoana, daca oligarhii rusi iti finanteaza campania electorala. Vreau raspuns, il astept la televiziunile domnilor Vantu si Voiculescu. (...) Rusine domnule Geoana. Dumneata i-ai invins pana acum pe romani nu cu mine, ci impreuna cu Traian Basescu, cu Viorel Hrebenciuc. Domnule Basescu mare aici si domnului Geoana mare dincolo, le spun adio."

Doua zile mai tarziu pe 15 noiembrie, la Piatra Neamt liberalul il ironizeaza pe Mircea Geoana pentru refuzul de a participa la dezbaterea de la Cluj.
"Rog pe domnul Viorel Hrebenciuc, cu tot respectul, sa-i dea voie dlui Mircea Geoana sa vina si domnia sa la o confruntare. Nu poti sa fii presedinte al Romaniei fara sa doresti sa te confrunti decat cu Traian Basescu, iar, cand Traian Basescu te invita, sa fugi la Macin. Sa-i dea drumul o ora lui Mircea Geoana singur. Il aducem acasa, garantam," a comentat Antonescu, citat de Agerpres. "Am vazut acum cateva zile ca viteazul nostru domn Mircea Geoana se plimba liber prin curte, ii dadusera drumul la joaca Hrebenciuc si Vanghelie si, umbland prin curte voios, a sarit pe gard si l-a luat gura pe dinainte. A inceput sa strige la Traian Basescu, a inceput sa latre la cainele cel mare si a spus ca vrea o confruntare in orice oras universitar al tarii, de exemplu la Cluj. Spre ghinionul lui, cainele cel mare trecea pe ulita si l-a auzit si a latrat scurt: La Cluj, vino maine! A iesit gospodarul Viorel Hrebenciuc si a luat iepurasul de urechi si i-a zis: Treci in casa ca te mananca! si a plecat la Macin si i-a transmis lui Basescu ca a glumit, ca nu acum, ca alta data.", a declarat Antonescu.

Pe 16 noiembrie acelasi Antonescu decalara ca nu a avut nicioadata o alianta cu Mircea Geoana.
"Faptul ca eu, in acelasi timp, ma confrunt in acesta campanie electorala cu Mircea Geoana, cu PSD, sper ca nu este greu de inteles. Nu am niciun fel de obligatie sa trec sub tacere minciunile pe care dl Mircea Geoana ni le-a spus si le-a spus tuturor romanilor, n-am niciun fel de obligatie sa trec sub tacere numele, oamenii, grupurile care se afla in spatele lui Mircea Geoana si care ar conduce Romania, de fapt, daca Mircea Geoana ar ajunge presedinte, pentru ca nu am avut niciodata si nu am cu Mircea Geoana si cu PSD vreo alianta".

Pe 20 noiembrie la dezbaterea televizata cu cei trei candidati la presedintie  Antonescu ataca dur pe Geoana Crin Antonescu: Dincolo de reprosuri, vreau sa va spun ca pentru mine sunteti un demagog.
Mircea Geoana: Domnule Antonescu, v-am menajat in campanie, dar acum sariti calu'!
 Antonescu catre Geoana: Care este salariul lui Ionut Costea, directorul de la Eximbank si cumnatul dumneavoastra?
Geoana catre Antonescu: Ce motive v-au determinat sa intrati intr-o alianta parlamentara conjuncturala cu PSD si UDMR?
Crin Antonescu: E nevoie cateodata de compromisuri. .... Salariul cumnatului domnului Costea este de 900.000.000 de lei vechi pe luna. Nu aceasta e problema, ca are salariul atat de mare fata de un pensionar.
Crin Antonescu: Domnule Geoana, ne-ati mancat 20 de ani din viata si mai vreti inca 20. Cand ati venit la guvernare, ati spus ca alocati agriculturii 4%, ati alocat 1,7%.
Crin Antonescu: Ajutati-ma sa trec de Mircea Geoana in turul 2 pe 22 noiembrie. Nu ma trage nimeni de sfori, nu m-a ajutat nimeni sa ajung pina aici. M-am batut si sintem foarte aproape de victorie. Va rog, pe 22 nov, aratati-va. Cred ca sintem foarte multi. Doamne ajuta!

Unii sunt acuzati ca ar fi dat cu pumnul... altii au dat cu batele si-au murit oameni.
 Poate va era dor de Iliescu , PSD si ortacii lor care vor ca sa puna iar mana pe putere!
 

Comentarii