VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mircea Geoana ia MITA 5,000 de euro de la Ana Birchall?!



SOCANT: Stimabilul, prezidentiabilul, mult corectul Mircea Geoana a fost filmat in timp ce primea "cadou" 5 mii de euro pentru campanie. Pardon, nu erau cadou, erau MITA, pentru o eventuala functie dupa ce acesta ar fi iesit probabil presedinte....
Cea care ii ofera pare a fi Ana Birchall, candidata de anul trecut din partea PSD pentru o functie de deputat  in colegiul trei diaspora, ocazie cu care am avut prilejul sa o intalnesc aici la Chicago.
Nu stiu cum va suna voua, dar asta  mie imi suna a MITA care trebuie pedepsita cu inchisoare!

Intre timp insa se pare ca Traian Basescu a fost confirmat de Curtea Constitutionala ca fiind noul presedinte al Romaniei, urmand ca el sa depuna juramantul pe 16 decembrie.

 

Nu cu mult timp in urma Traian Basescu facea urmatoarele declaratii cu privire la o eventuala caseta pe care nu a vrut sa o foloseasca in campanie: "Este o problema interna a PSD-ului, ei se filmeaza unii pe altii si pe urma se vand".

.

Comentarii

NinadinTroy a spus…
Asta vroiau Florin Peretz si acolitii lui din Detroit sa ne bage pe gat la presedintie?! UN Presedinte care ia el sinsusi MITA pentru a imparti functii prin partid, rusine, tuturor nesimtitilor din Detroit care sustin astfel de personaje. Da vorba aia cum e "seful" sunt si slujbasii lui, nu degeaba au mers in Romania sa mai faca ceva privatizari.
Anonim a spus…
Ce rost mai au filmuletele astea ? Daca ar fi iesit tov. Geoana as fi zis ca e o lupta dar acum? autenticitatea e discutabila iar daca coana Birchal recunoaste ca i-a dat atunci e oabla treaba.
AdiG a spus…
pai e bine ca a aparut ca asta arata ca in ciuda faptului ca si basescu avea la mana un film au decis sa nu joace asa murdar precum psd si geoana
in pus le arata credulilor psd-ei ce fel de specimene au votat, nimik mai mult, plus ca tot PSD-isti faceau gura cu privire la banii folositi in campanie...