Tortura sub administratia Bush: Taximetrist spre Iad

Taxi to the Dark Side un film despre ororile comise de americani in asa zisa lupta impotriva terorismului. Tortura, abuzurile si crimele comise de americani sunt greu de crezut pentru o tara si o armata care vrea sa instaureze democratia in lume. Culmea este ca in aceleasi inchisori in care Saddam Hussein isi tortura cetatenii, americanii au venit si le-au continuat, incercand sa dea legitimitate unor astfel de fapte. Vina nu apartine doar celor care au executat ordine sau au abuzat de puterea care o aveau, presatii fiind de superiori sa produca evidente si marturii, ci mai ales capetelor superioare din administratia armatei si guvernului, care au aprobat astfel  de metode de tortura si interogare.

 

Comentarii

Anonim a spus…
Americanii sint foarte indulgenti cu teroristii, astia nu trebuia tratati altfel decat cum au tratat si ei pe cei din WW trade buildings. 9 11 2001 ,we will never forget what they did to us.We will take you all forever and the same way as you did to us.
DMX a spus…
"teroristi" care teroristi? oameni nevinovati care au fost incarcerati uneori si 7 ani fara sa fie adusa nici o acuzatie pe numele lor? care teroristi? unii dintre ei au fost pe urma eliberatui dupa ce au fost torturari si batuti pentru ca nu aveau nici o dovada impotriva lor.
oare e mai speciala America si nu mai trebuie respectata conventia d e la Geneva cu privire la prizonierii de razboi? intrebarea se pune oare cum se vor simtii soldatii americani cand vor cadea prizonierid e razboi si vor fi torturati la fel cum americanii au torturat pe acesti oameni!
ar fi bine sa urmariti filmul cu John McCain cand era POW, sau sa vedeti ce parere are acum despre tortura....
Anonim a spus…
Parerea unanima in America despre World Trade Centers, New York 9/11 este ca a fost o lucratura americana, pusa la punct de catre CIA.
Anonim a spus…
Armata americana este prea superioara si este foarte putin probabil ca vor cadea prizonieri. Si daca vor cadea ,,so be it,,, problema e ca in 5 ani armata americana va cam comanda orce armata din lume, si vor executa dupa cum ei vor comanda.razboiul nu are mila ma baieti. mai documentativa si veti intelege. susin armata americana si sustin distrugerea tuturor teroristilor indiferent prin ce metoda ,pina la ultimul.oh si era sa uit,,, asta e parerea mea!!!
DMX a spus…
hai nenea "pensionaru' ne alsi.... ai facut armata la cules de porumb si cartofi si vrei sa ne dai matale lectii de razboi?
problema nu e de adevaratii teroristi aici, aia sa fie pedepsiti dupa ce sunt judecati, pot sa-i chiatr impuste !
necazul e ca exista o incompetenta cat china de maer in armata americana, sau cel putin asta a dovedit in tot acest razboi, ca altfel nu erau asa de boi sa se pozeze si sa se filmeze intre ei cum schinjuiesc niste bieti prizonieri impotriva carora nu aveau nici un capat de acuzare, decat presupuneri.
culmea e ca i-au torturat in speranta ca le vor spune ceva , unde e Bin laden de exemplu, dar n-au aflat ca nu aveau niste bieti analfabeti sa stie.
incompetenta americanilor se vede si prin faptu ca nu au fost in stare sa stopeze 9/11 si nici sa-l prinda pe Bin laden;
prostu, nu e prost daca nu e si fudul si iacata ca soldatii read necksi, s-au pozat prin inchisoare cu prizonierii maltratati si dezbracati ca sa arate probabil la copii lor ce fapte de vitejie eu savarsit....tare idioti pot sa fie sa faca asa ceva, ce sa mai zicem de comandantii lor care ii supravegheau, o armata in toata regula....
si cum ziceam problema e ca incompetentii de americani au prins doar pleava si nu adevarati teroristi, ca dovada ca la multi au inceput sa le dea drumul dupa ce i-a distrus psihic si fizic prin tortura, fara sa le fi gasit o vina, acolo e necazu;
eu va doresc la toti astia care adorati sistemul de tortura american sa aveti macar o data parte de el, sa vedeti cum e sa nu mai fi tratat ca om ci ca un animal fara drepturi, doar pt ca unii is mai puternici in fata legii; asa erau si nemernici de comunisti; securitatea in romania si prin inchisori practica aceleasi metode de tortura, si america se vrea a da lectii de democratie....
Anonim a spus…
auzi ,pustiulica,, ce te face sa crezi ca-s pensionar??:)) care-i ideologia ta de te dai in gat ca fraieru fara sa stii despre ce vorbesti?? vrei cumva si tu sa incerci cum e pe front?? iti aranjam o "vacanta" daca vrei si apoi vei mai vorbi despre ceea ce inca nu ai auzit!
DMX a spus…
modul matale de gandire de pensionar sclerozat, ala ma face....ma mira ca inca nu te-au dat la home care...
Anonim a spus…
adica?:))) cine sa ma dea?:))) ai fi tu bucuros sa fii si tu cu mine la my home care:)) dar esti tot un guvitz sarac si lipit pamantului ce cauti sa-ti faci loc prin socialism:)) poate ,poate tzi-o da si tzie statul ceva,,ca numai dupa asta umblati, cersetori stalinisti!:)
dmx a spus…
aroganta ieftina de pensionar, cu 8 clase la FF;
eu zic sa va luati piramidonul si sa va puneti proteza pe noptiera inainte sa adormiti!
Sica a spus…
da, multi care traiesc in america sunt orbiti de realitate pt ca nu citesc si habar nu au ce se intampla in realitate, cre doar ce li se serveste la fox news...
Anonim a spus…
ha ha ha, ia uite prietenii nostri care ar vrea sa traim si noi in repubilba medievala Romana, voi sinteti singurii ce stiti tot.superdesteptii lumii, ati facut 2 metri de drum si credeti ca aveti piste pentru atrizarea satelitilor,,nu aveti cum sti daca noi cei de aici gandim sau nu si daca gandim de ce gandim asa. E foarte bine asa ,de aceea lumea este impartita dupa multe criterii, unu este acel al fraierilor si pupincuristiol.voi daca nu pupati in cur un politician nu va simtiti bine,,

hai noroc
Anonim a spus…
Asa-i romanul...in prag de Sarbatori! Care pe care!