vineri, 1 ianuarie 2010

Nick Vujicic un om si jumatate

Poate il stiti deja pe Nick Vujicic. S-a nascut in Australia si  de la nastere a fost diferit de alti copii. De ce? Pentru ca s-a nascut fara maini si fara picioare, in ciuda faptului ca parintii lui erau perfect sanatosi iar ceilalti frati ai lui s-au nascut ulterior normal ca orice alti copii. Spre norocul lui Nick parintii si doctorii n-au stiut din timpul nasterii ca acesta nu va avea maini si picioare. Am spus "spre norocul lui" pentru ca daca ar fi aflat cine stie ce recomandari faceau doctorii parintilor, poate chiar un avort.
  Nick a fost chiar si in Romania. Acesta se pare calatoreste mult prin lume, intalnind presedinti de tari, oameni politici importati, dar si oameni simpli. Este invitat la televiziuni, vorbeste pe stadioane sau in sali de conferinte, biserici,  fiind o adevarata inspiratie pentru multi care-l asculta, si in special pentru noi care ne consideram mai "normali si mai intregi" decat el, cu toate ca de multe ori avem handicapuri mai mari decat el.
Din povestirile lui reiese ca Nick nu a fost totdeauna un caracter asa puternic, dimpotriva, copil fiind a incercat chiar sa se sinucida. Si-a pus intrebari esentiale despre viata si despre motivul pentru care Dumnezeu l-a lasat sa se nasca fara maini si fara picioare. A ajuns insa la punctul in care a gasit si raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.
Pentru ca este inceput de an va invit sa urmariti povestea lui sperand ca va fi o motivatie si-o inspiratie pentru voi fiecare.
"Fara maini, fara picioare, fara griji"Vizitati si Blogul pentru suflet

2 comentarii:

razvan spunea...

Hey... great spirit this guy! Do you know him personally ? I would like to call him for a preach in Sibiu, Romania. Please advice... Thanks. // razz

Marian Petruța spunea...

poate fi contactat la :
http://www.lifewithoutlimbs.org/contact-life-without-limbs.php