VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

O noua minciuna de-a lui Honorius?!


Pe situl sau de campanie candidatul la parlamentul Romaniei, Honorius Prigoana, la rubrica de Educatie si Formare mentioneaza faptul ca este detinatorul unei Diplome de absolvire în administrarea afacerilor, Institutia de învățământ DePaul University din Chicago.

Perioada de frecventare a universitatii pe care o mentioneaza pe site este intre 15 septembrie 2007  si  15 iunie 2009.  Din informatiile obtinute de la universitate rezulta ca acesta ar mai fi avut un semestru si intre 15 iunie 2009 si 21 august 2009. Cu alte cuvine Honorius a uitat sa mentioneze in CV ultimele trei luni de universitate. De ce oare?! O fi chiulit in ultimul semestru?! O fi absolvit sau nu universitatea?! Are sau nu diploma asa cum mentioneaza in CV?! Daca o are ar fi bine sa ne arate si noua o copie. Cei de la universitate mi-au spus ca in documentul de mai jos ar trebuie sa fie mentionat daca a primit sau nu diploma, ori acesta nu apare.

Interesant este si faptul ca in conferinta de presa in care domnul Emil Boc il prezenta pe Honorius, acesta mentioneaza doar faptul ca a absolvit Harold Washington College, si nu mentioneaza absolut nimic de universitatea DePaul . In mod normal scoti in evidenta ultima institutie absolvita si diploma cu gradul cel mai mare de studiu.

Sunt foarte multe semne de intrebare care planeaza asupra candidatului Honorius, si in ceea ce priveste activitatea sa profesionala. Ar fi interesant de verificat daca numele lui Honorius apare in acele zeci de firme pe care le tot mentioneaza.  La fel de interesanta este si experienta acumulata "muncind" pentru firmele din Romania in timp ce el era de fapt  student in Chicago.

Cititi si:

Honorius Prigoana si bogata lui (in)experienta politica americana

Comentarii