VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Pe cine voteaza maine bucurestenii?

Faptul ca presa din tara a cam amutit dupa alegerile prezidentiale se vede de la o posta. Maine alegatorii din Colegiul 1 vor decide pe cine trimit in parlament sa-i reprezinte, un PDL-ist sau un PNL-ist?!
 Una din aberatiile candidatului Prigoana Jr. este si cea din imaginile de mai jos cum ca la Chicago a vazut sute de americani care si-au pierdut casele, si care stateau in corturi pe la marginile orasului, precum tiganii nostri prin Italia. Pe langa faptul ca este o jignire grosolana, culmea este ca nici autoritatile de la primaria din Chicago nu au cunostinta de asa ceva, nici alti prieteni romani cu care am vorbit n-au vazut ce-a vazut Honorius.
Presupunand insa ca ar fi avut dreptate, s-o fi dus el oare sa stea de vorba si  sa intrebe  acele "sute de oameni" daca chiar si-au pierdut casele, si de ce stau acolo? Sau de unde a tras el concluzia ca isi  pierdusera casele?!
 Culmea este ca un tanar ca el care isi doreste un viitor in politica a evitat sa raspunda unor intrebari legitime.
Nu acelasi lucru insa pot spune despre senatorul american Chris Lauzen, cel care l-a dus sa tina discursul in
senatul statului Illinois, cu care, in doua randuri in ultima saptamana, am vorbit pe marginea subiectului. Senatorul Lauzen mi-a confirmat doar ce stiam deja, cum sau prin ce "lobby-uri puternice"(ca asa se lauda Prigoana Sr.) a ajuns Prigoana Jr. sa tina un discurs cu care sa se dea mai tarziu rotund in tara, ca fiind una din marile sale infaptuiri in America.
 Honorius a ajuns sa fie invitat sa tina acel discurs, datorita unui favor din partea unui roman din comunitatea din Chicago, care este prieten apropiat cu senatorul. Senatorul mi-a declarat ca sub pretextul ca "ar fi un lucru bun pentru un student roman care termina facultatea la Chicago sa fie invitat sa aibe un scurt discurs in fata Senatului", Honorius  a fost invitat sa-l tina, fara ca ei sa stie in ce fel acesta il va folosi ulterior.  Atat romanul care a facilitat invitatia cat si senatorul se pare ca au ramas ulterior dezamagiti de comportamentul lui Honorius. Culmea este faptul ca, aflati de curand in vizita in Romania, senatorul Lauzen si sotia, cat si cei care il insoteau au fost complet ignorati de Prigoana, care nici macar nu a catadicsit sa le raspunda la telefon.

Asta imi aminteste de o celebra patanie pe care o povestea actorul Florin Piersic, care nu stiu daca era 100% adevarata dar suna foarte asemanator. Intr-o zi marele actor este oprit pe strada de un tanar care il roaga fierbinte sa- faca un imens favor. Acesta ii spune ca are o intalnire cu o fata pe care vrea cu orice pret sa o impresioneze, si vrea ca Florin Piersic, sa treaca pe langa ei, sa-l cheme pe nume si sa-l intrebe ce mai face, astfel, urmand ca fata sa fie super impresionata ca Piersic il cunoaste personal. Actorul ii face pe plac si cand cei doi tineri se intalnesc, Piersic trece pe langa el si in zice "Ce faci mai ...Cataline?"...sau cum il chema...iar tipul se intoarce catre Piersic si-i zice '"Da tu cine ...p... mea esti?!"
Ei cam in stilul asta se pare ca s-a comportat si Honorius cu cei care l-au ajutat la un moment dat pe aici prin Chicago, iar asta se confirma din nou si din nou.
Ce nu stie el este insa faptul ca nu peste mult timp este posibil ca cineva important din America sa-i spuna si lui acelasi lucru! O sa aflati despre cine si ce la momentul potrivit!

Cititi si:

Din bogata experienta Americana !

Comentarii

nipia a spus…
Interesanta "campanie electorala". Peste cateva minute voi vedea ca ai avut dreptate. Succes in continuare!
Marian Petruta a spus…
Nu stiu daca am avut sau nu dreptate, faptele vorbesc de la sine!