Cine da, primeste....palme

Cat de antrenati sunt politistii romani si cum reactioneaza cand primesc o palma?! Ca la colt de strada!
Te pui cu organul statului?! Primesti ce dai si te alegi si cu dosar penal!

Comentarii

Cristi's Iphone a spus…
Mie imi place de politai ca a privito in ochi cateva secunde apoi i-a aplicat palma scurt si din tot sufletul. Jbang, si-a linistito.

In mod normal politistul nu trebuia sa-o palmuiasca, trebuia sa o lipeasca de perete, s-o incatuseze iar discutia ar fi continuat la sectie.

Asta a fost mai mult asa, o reactie de moment fara prea mai tangente cu autoritate pe care o reprezinta politistul.
Luci a spus…
... am ras cu lacrimi ... ce tupeu pe aia ca dupaia sa planga ca o gaina ... si ce s-o concentrat politistul ala sa-i strice la aia freza numai cu o palma ... Da sanatoasa palma i-o dat ala ... i-o perit la d-na profesoara tot tupeul ... Nu-i frumos ce a facut politistul dar se pare ca asta-i tratamentul corect si necesar ...
razvan a spus…
din pacate cred eu, corectia facuta este singura corectie care a adus-o pe pamant pe profesoara aia care se vede clar ca e isterica... adica genul de om care nu stie unde ii sunt limitele. Daca ar fi incatusat-o iesea un scandal cu siguranta mai mare, pentru ca in Romania nu se incatuseaza atat de repede oamenii pe strada... si cu siguranta ar fi afectat-o muuult mai mult pe doamna profesoara isterica la imaginea ei de zbir in scoala...
asa s-a rezolvat totul pe loc!
ma rog, si-a primit partea... e clar! dupa ce i-a dat palma, trebuia totusi sa o si incatuseze! sa o duca la sectie pentru agresarea unui politist in timpul serviciului... asta era si mai bine!