VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Târg românesc de turism şi afaceri la Chicago


În perioada 22-23 aprilie 2010 la Navy Pier în Chicago va avea loc Târgul Expoziţional de Comerţ şi Turism Americano-Român (ARTTS: "American Romanian Tourism and Trade Show"). Târgul se doreşte a fi o nouă extindere a oportunităţilor de afaceri, de facilitare a legăturilor economice şi comerciale dintre companiile americane şi româneşti. Obiectivul târgului este de a aduce cele mai bune oferte de afaceri din România în Statele Unite, prin creşterea oportunităţilor în domeniul turismului, economiei sau a modei, realizând astfel noi relaţii de afaceri. Fondatorii acestui show sunt oameni de afaceri cu vechime şi tradiţie în domeniu, care doresc să asigure sponsorilor si companiilor, atât din România cât şi din America, o largă expunere în formarea unor noi relaţii de afaceri. Aspiraţia lor este de a crea o nouă imagine a ceea ce înseamnă în prezent călătoriile turistice, de afaceri sau modă, prin crearea unor proiecte unice care să propulseze România la un nou nivel de recunoaştere pe piaţa americană.


"Dorinţa noastră este să ne concentrăm atenţia nu doar asupra intereselor sponsorilor, ci şi al fiecărui investitor şi participant în parte, care doreşte să fie parte din acest proiect." declară coordonatoarea principală a evenimentui doamna Teodora Fulea. Printre susţinătorii acestui proiect se numară atât autorităţile statului român, prin reprezentanţii Consulatului General al României la Chicago, cât şi autorităţile statului Illinois. Consul economic la Chicago, domnul Gabriel Dutu, şi-a exprimat aprecierea şi entuziasmul pentru iniţiativa de a organiza pentru prima dată un astfel de show în comunitatea româno-americană. Acesta consideră evenimentul foarte benefic, fiind încântat să sprijine această iniţiativă menită să promoveze imaginea României în perspectiva revitalizării relaţiilor economice şi comerciale bilateral, mai ales că proiectul este în parteneriat cu nou înfiinţata Cameră Română de Comerţ şi Industrie din zona Chicago. Totodată guvernatorul statului Illinois, Pat Quinn a afirmat în scrisoarea trimisă organizatorilor că: "În aceste vremuri mai tulburi din punct de vedere economic , este foarte important să continuăm să dezvoltăm relaţii mutuale cu parteneri noştrii internaţionali, şi îmi exprim aprecierea faţă de faptul că organizatorii acestui eveniment vor continua vitalizarea relaţiilor economice dintre Romania şi statul Illinois." Companiile româneşti sau americane care doresc să participle şi să beneficieze de această oportunitatea de a se întâlni cu cele mai influente afaceri din domeniul economiei, modei, turismului şi industriei din Statele Unite, sunt invitate să viziteze situl www.arttschicago.com sau pentru mai multe detalii privind costurile şi condiţiile de participare prin email: pmarian@arttschicago.com

Comentarii

Se [are ca in perioada aceea suntem in Europa dar tinem legatura si daca se poate vom veni cu cea mai mare placere. Cand am fost acum o luna la voi in vizita in Chicago , chiar ne-am simtit ca in familie. Va multumim inca odata si abia asteptam sa ne revedem.