VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Aplicatiile pentru vizele SUA mai simplificate din aprilie

Persoanele care vor să treacă Atlanticul spre Statele Unite, vor completa, incepand din aprilie, un singur formular on-line pentru obţinerea vizei, care va fi tradus şi în română.

Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat, ieri, introducerea unui nou sistem electronic de aplicare pentru vize, intitulat Consular Electronic Application Center (CEAC), şi un nou formular, DS-160, care trebuie completat, din 1 aprilie, 2010.
Formularul  DS-160 este in forma electronica, adresat tuturor persoanelor care aplică pentru o viză temporară pentru Statele Unite.
Formularul  va fi tradus şi în limba română, iar solicitanţii vor putea adăuga poza prin  încărcare de pe computerul personal, urmand ca aplicatia sa fie trimisa catre consulat.  Solicitanţii vor tipari doar pagina de confirmare cu care se vor prezenta la interviul care se programează tot prin intermediul call-centerului.
Taxa de viza va putea fi plătită în continuare la orice sucursală din ţară a Băncii Transilvania. Noul sistem electronic, precum şi formularul DS-160, care le înlocuieşte pe vechile DS-156, DS-157 şi DS-158, vor fi disponibile pe site-ul ambasadei americane la Bucureşti, la adresa http://romania.usembassy.gov/visas/non-immigrant.html.

Comentarii

Anonim a spus…
buna! din cate am citit trebuie adusa o poza si in ziua interviului. Stii ce tip de poza trebuie? tip pasaport sau tot 5X5 inch?
Marian Petruta a spus…
nu stiu exact dimensiunile sau daca trebuie sau nu poza, cred ca gasesti informatiile respective pe situl ambasadei.