VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Air Force One

 Fiind un fel de Casa Alba zburatoare, avionul prezidential american denumit Air Force One este probabil cel mai sofisticat avion destinat sa deserveasca un presedinte de tara.

Comentarii

Anonim a spus…
Una dintre cele mai importante aeronave, una dintre cele mai dotate aeronave cu tehnica sofisticata in masura sa poata tina piept inclusiv unui atac direct aer-sol si viceversa.
Totusi intrebarea care mentine suspansul unei natiuni care continua sa tainuiasca multe aspecte pastrate sub naftalina, pina cind U.S.A. va fi Puterea Mondiala nr 1 in lume si ce eveniment mondial de anvergura strategica trebuie sa se intimple ca dominarea mondiala sa fie serios zdruncinata ? Aspectul asta ridica serioase semne de intrebare si pentru ca Lumea Moderna nu mai este asa cum era, si pentru ca din 1990 mai exact 2001 lucrurile au evoluat mai mult decit misterios pentru America, suspansul este cu atit mai grozav cu cit din eter se ridica nori gri, ciudati la forma si esenta care par sa incetoseze la nivel global intreaga planeta albastra, frumosul nostru astru cosmic pe care diversele forme de viata contureaza un amalgam de intelepciune Divina.
Nimeni nu poate cuprinde Tainele ce se vor fi desfasurat in urmatoarele decade ale omenirii.Doar o infricosatoare afirmatie se poate spune la colturile ulitelor sau de pe acoperisurile caselor: suntem se pare ultima generatie de oameni care vor vedea lucruri fulminante demult dorite de ochii muritorilor care au vietuit pe Terra. Suntem pregatiti sa le vedem si sa ne fie zdruncinate sentimente,idealuri, credinte, nazuinte,religii chiar ?
Marian Petruta a spus…
va trebui probabil sa se intample ceva major ca SUA sa isi piarda rolul de super putere la nivel mondial; pana una alta cred ca va mai dura ceva timp...