VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

CIA-ul intre tortura si obstructionarea justitiei

Documente facute de curand publice arata faptul ca oficialii ai CIA au decis in 2005 ca in cazul in care vor fi descoperiti, este mai bine sa riste sa fie judecati pentru obstructionarea justitiei decat pentru tortura.
Acum cinci ani de zile in timpul guvernarii George W. Bush directorul de atunci al CIA, Porter Gross,  a decis distrugerea unor inregistrari video care aratau modul in care agentii CIA interogau prizonierii de razboi folosind tortura, in special asa numitul "waterboarding", un procedeu prin care prizonierului i se simula inecarea. Procedura consta in punerea unui prosop sau material pe fata celui torturat si apoi se turna apa pe el, senzatia suferita la nivel psihologic dar si fizic fiind aceea de inecare.
 Agentii CIA se pare ca au abuzat de acest tip de tortura, nerespectand procedurile de interogare aprobate de administratia Bush la vremea respectiva.
Realizand ca au gresit si ca o sa aibe probleme daca inregistrarile vor fi facute publice, Porter Gross, a decis distrugerea lor, fara a se consulata in prealabil, cum ar fi fost procedura, cu avocatii Casei Albe.

Comentarii

Diana a spus…
Inregistrarile au fost distruse cumva in primul avion care a intrat in Turnurile Gemene in 11 Septembrie 2001 sau in al 2-lea avion?Au ars cumva in incendiile care au urmat dupa?Sau au fost ingropate in molozul rezultat din distrugerea celor 2 turnuri?Sau poate au fost carbonizate impreuna cu corpurile celor cateva mii de americani morti atunci?
Dar sa nu uitam ca in mintea unora 11 septembrie 2001 a fost un inside job! Mi-e asa o lehamite.. si cand imi vine sa fluier...fluier!