VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Spectacol umoristic cu Doru Octavian Dumitru in Washington DC

Date: Friday, May 28, 2010
Time: 7:00pm - 9:30pm
Location: Slaviya Lounge & Restaurant
Address: 2424 18 Street, NW, Washington, DC
Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=3D120816271271458&ref=3Dmf

In "Glezne de Rama" ASTROM vi-l prezinta in premiera absoluta la Washington, DC pe mult indragitul si bine-cunoscutul comic Dorul Octavian Dumitru. Acest spectacol extraordinar de comedie reprezinta o imbinare inedita a celei mai dezvoltate culturi de comedie din lume, cea americana, cu umorului tipic romanesc.

Dupa ce a cucerit Romania cu glumele, mimica si gesturile sale, Doru Octavian Dumitru, vine si la Washington pentru a rasfata publicul romanesc de aici cu o veritabila terapie de ras, veselie si destindere. Timp de doua ore, Doru Octavian Dumitru va destinde atmosfera prin umor fin si sarm, schimbari de dispozitie dar si prin interactiunea lui cu publicul.
Evenimentul va avea loc, vineri, 28 mai incepand cu ora 19:00 la noul restaurant est-european Slaviya din Adams Morgan (2424 18 Street, NW, Washington, DC). Pentru aceasta seara se va pregati un meniu special romanesc care include chiftele, mici sarbesti, placinta cu branza, zacusca, platouri cu salam si afumaturi, salata bulgareasca si multe alte preparate specifice regiuni. Un meniu fix de $20 (pret separat de cel de intrare) include gustari, un fel principal si desert.
Intrarea ii va costa pe cei dornici de un spectacol de comedie de calitate $20 pentru un bilet cumparat in avans pe internet http://www.astromdc.org/DoruOctavianDumitru sau $25 pentru cei care prefera sa cumpere biletele la intrare. Biletele cumparate in avans va asigura si rezervare la o masa.
Pentru rezervari, informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe Bogdan la 202.531.8776.

Comentarii