VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Trei avioane au violat spatiul aerian din jurul casei lui Obama din Chicago

Trei avioane de mici dimensiuni au fost fortate sa aterizeze  de urgenta dupa ce au intrat intr-o zona aeriana, temporar restrictionata, din juru resedintei familiei Obama din Chicago. Aceasta s-a aflat la acest sfarsit de saptamana la Chicago, cu exceptia unei scurte vizite  facute vineri de presedinte in Louisiana.
Cei de la NORAD (North American Aerospace Defense Command) au au anuntat ca doua avioane F-15 au interceptat un avion RV-8 care a intrat ilegal in zona aeriana restrictionata din zona Chicago, vineri la orele 5:42 pm. Aeronava a fost nevoita sa aterizeze pe un  aeroport mic din Aurora, o suburbie vestica a metropolei, fiind intampinata de autoritati.

Tot doua avioane NORAD, F-15 si un elicopter Dolphin au intervenit  duminica in momentul cand un avion Cesna 152 a intrat in spatiul aerian restrictionat din zona Chicago  la ora 7:55 pm. Avionul a fost nevoit sa aterizeze pe aerodromul de la Lewis University din Romeoville, unde a fost intampinat de autoritatile locale. 

Un alt avion a fost obligat sa aterizeze pe aeroportul din Schamburg insotit fiind de un elicopter Dolphin. 

"Incidentele nu sunt neobisnuite, fiind pur si simplu  accidente, dar trebuie sa fim precauti"  au spus cei de la NORAD.  

Autoritatile impun astfel de restrictii temporare de zbor in anumite zone, in momentul in care presedintele american se afla sau urmeaza sa fie in acea zona. 

Obama a sosit joi seara la Chicago azi participand la celebrarea Zilei Eroilor in cimitirul Abraham Lincoln National Cemetery din Elwood.



.

Comentarii