VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Obama vorbeste despre reforma imigratiei

Presedintele Obama a vorbit astazi despre reforma in imigrare si despre adevaratele probleme cu care se confrunta cei care doresc sa traiasca legal in aceasta tara. Facand referire la soldatii care servesc in armata americana si care nu s-au nascut aici acesta a spus: "Acesti imigrantii ne reamintesc ca au ajutat intotdeauna sa construim si sa aparam aceasta natiune. A fi american nu este o chestiune de a avea sange american sau de-a te fi nascut aici, ci o chestiune de devotament si fidelitate in impartasirea valorilor pe care le respectam. Asta ne face pe noi puternici."
"Dupa carpeli facute de-a lungul timpului, sistemul legal de imigrare functioneaza la fel de prost precum granitele. Birocratia si timpul de asteptare face ca timpul de solutionare a unui caz sa dureze ani de zile. In timp ce asteapta un rezultat, aplicantii sunt fortati sa stea separati de familiile lor ani de zile. Taxele ridicate si costurile avocatilor pot sa-i excluda pe cei care ar merita sa traiasca aici. In timp ce oferim posibilitatea ca studentii din intreaga lume sa vina sa studieze la universitati de prestiugiu americane, legile de imigrare ii impiedica sa isi inceapa propriile afaceri in America. In loc sa-i avem aici si sa creem locuri de munca  acestia ne devin competitori. Sistemul este stricat si toata lumea stie asta. Din pacate insa reforma a fost foarte inceata din motive politice si de interese personale."
Obama a mai criticat faptul ca in ciuda faptului ca acum cativa ani ambele partide politice au cazut la o intelegere pentru o reforma a imigratiei, in prezent acestia s-au dat inapoi. A mai vorbit si despre noua lege a imigratiei promulgata de curand in Arizona in care politia poate sa chestioneze si chiar sa aresteze o persoana care este aflata ilegal pe teritoriul statului.
Ascultati in intregime extraordionarul discurs al presedintelui Obama care ataca din mai multe directii problema imigratiei in America.

Comentarii

Anonim a spus…
ok, vorbe,vorbe, da unde-s faptele?