VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Schimb de spioni intre Rusia si America

Update 13 iulie, 2010
Agentia de presa AP a anuntat astazi ca autoritatile britanice au revocat cetatenia si pasaportul  rusoaicei Anna Chapman, avand in viitor interdictie de a intra in Marea Britanie.

 Update:
Doua avioane unul venind din Rusia altul  din SUA s-au intalnit astazi la Vinena unde au  facut schimb de spioni. Avioanele au parcat aproape unul de celalalt, s-a facut schimbul de persoane si apoi fiecare a facut cale intoarsa. Pentru a fi eliberati persoanele din ambele tabere de spioni au pledat vinovate. Cei din New York au fost condamnati de judecator doar la timpul pe care deja l-au petrecut in inchisoare de cand au fost arestati, dar au fost obligati sa paraseasca teritoriul american in 72 de ore. Schimbul de spioni,  care aminteste de perioada Razboiului Rece, nu face decat sa dezvolte bunele relatii pe care Rusia si Statele Unite le au in ultima vreme.

Zece persoane acuzate de spionaj in favoarea Rusiei au pledat azi vinovate intr-un tribunal din New York, urmand sa fie deportate in Rusia.
Intelegerea a fost facuta in urma unor tratative dintre Rusia si SUA, conform carora cele doua tari vor face schimb reciproc de spioni. Rusii vor preda patru spioni, Alexander Zaporozhsky, Gennady Vasilenko, Sergei Skripal si Igor Sutyagin, acesta din urma, om de stiinta, acuzat de spionaj in favoarea CIA si condamnat in 2005 la 15 ani de inchisoare, iar americanii vor extrada in Rusia pe cei 10 spioni arestati de curand pe teritoriul SUA.

Comentarii