vineri, 13 august 2010

Cel mai de incredere boschetar din New York

Daca va cere un boschetar sau cersetor bani pe strada si nu aveti marunt, sunteti dispusi sa-i dati cartea de credit? Probabil ca nu prea.....
O newyorkeza, Merrie Harris, a facut acest gest incredibil oferindu-i lui Jay Valentine, cardul ei personal American Express in momentul in care acesta i-a cerut niste bani. Prietenii americancei au ramas socati si au intrebat-o cum de are incredere intr-un necunoscut de pe strada, care cerseste?! "Ar trebui sa avem incredere doar in cei pe care-i cunoastem?" le-a raspuns Merrie. Apoi a facut referire la investitorul newyorkez Bernard Meddoff  care a ajuns la inchisoare pentru frauda de miliarde de dolari, cu banii luati de la prieteni si cunoscuti care aveau incredere in el.
Cat priveste pe cersetorul newyorkez acesta a spus ca n-a fost tentat nici un moment sa nu mai returneze cardul, si dupa ce a facut cateva cumparaturi in valoare de 25 de dolari, a returnat cartea de credit la proprietara.
"Ea mi-a acordat incredere, si n-am vrut sa abuzez de ea" a declarat Jay. Acesta a ramas pe drumuri dupa ce si-a pierdut locul de munca, si acum doarme noptile intr-un internet cafe din New York.
Cititi intreaga poveste relatata de ziarul New York Post.

Niciun comentariu: