VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cel mai de incredere boschetar din New York

Daca va cere un boschetar sau cersetor bani pe strada si nu aveti marunt, sunteti dispusi sa-i dati cartea de credit? Probabil ca nu prea.....
O newyorkeza, Merrie Harris, a facut acest gest incredibil oferindu-i lui Jay Valentine, cardul ei personal American Express in momentul in care acesta i-a cerut niste bani. Prietenii americancei au ramas socati si au intrebat-o cum de are incredere intr-un necunoscut de pe strada, care cerseste?! "Ar trebui sa avem incredere doar in cei pe care-i cunoastem?" le-a raspuns Merrie. Apoi a facut referire la investitorul newyorkez Bernard Meddoff  care a ajuns la inchisoare pentru frauda de miliarde de dolari, cu banii luati de la prieteni si cunoscuti care aveau incredere in el.
Cat priveste pe cersetorul newyorkez acesta a spus ca n-a fost tentat nici un moment sa nu mai returneze cardul, si dupa ce a facut cateva cumparaturi in valoare de 25 de dolari, a returnat cartea de credit la proprietara.
"Ea mi-a acordat incredere, si n-am vrut sa abuzez de ea" a declarat Jay. Acesta a ramas pe drumuri dupa ce si-a pierdut locul de munca, si acum doarme noptile intr-un internet cafe din New York.
Cititi intreaga poveste relatata de ziarul New York Post.

Comentarii