Livia Bistriceanu pretinde ca ar fi insarcinata cu copilul lui Lenoardo DiCaprio

Update duminica, 29, august: Parintii romancei Livia Bistriceanu au declarat pentru ziarul Adevarul ca fiica lor este bolnava de scleroza de mai multi ani iar de cand a venit in America a cam renuntat la medicamentatie, lucru care a dus la agravarea bolii. Aceasta este absolventa de universitate, a emigrat in SUA acum 12 ani si a fost o perioada profesoara de matematica la Chicago.
In prezent Livia se pare ca ar fi internata intr-un spital din Los Angeles si le-a spus doctorilor ce fel de medicamente sa-i administreze.

O romanca din Chicago pe nume Livia Bistriceanu de 41 de ani a primit o sentinta judecatoreasca prin care are restrictie temporara de a se apropia de celebrul actor Leonardo DiCaprio.
Conform documentelor de la tribunalul din California, Livia Bistriceanu se pare ca a calatorit de doua ori din Chicago in Los Angeles pentru a lua legatura cu acesta.

Bistriceanu pretinde ca ar fi insarcinata cu copilul  lui DiCaprio cu toate ca actorul a declarat ca nu o cunoaste si nu a intalnit-o niciodata pe femeie.
“ Mi-e teama de Livia Bistriceanu, ma simt amenintat si in pericol atat eu cat si cei din jurul meu" a declarat DiCaprio informeaza AP.
Pe pagina  de pe facebook Livia se considera "casatorita virtual" cu DiCaprio.

Comentarii

AEMURESAN a spus…
Din nefericire aceasta este povestea unei tinere foarte inteligenta dintr-o familie mai mult decat foarte respectabila, care a urmat studii de matematica, a facut mult sport si a publicat un volum de poezii. Cu totii stim ce inseamna sa intri la studii universitare la matematica, stim ce greu era in perioada socialista!!!! Inteligenta ei uimitoare a condus la castigarea loteriei americane si la o cariera scurta de succes in America. Livia a fost pur si simplu "lovita" de schizofrenie si din respect pentru toti parintii ai caror copii sufera de acest imbalans de chimicale in creier, ca si pentru totii oamenii ai caror parteneri sufera de aceasta conditie ingrozitoare, trebuie sa ne exprimam simpatia si sa ne alaturam durerii lor. Livia nu trebuie condamnata deoarece nu este vina ei ca se intampla toate acestea. Aceasta conditie apare fara explicatie dar este binecunoscuta si controlabila cu medicamente pe viata. Ca dovada, in viata Liviei au fost si sunt perioade cand se sime mai bine. Doresc familiei sa fie tare si sa nu o abandoneze pe frumoasa si desteapta mea prietena din copilarie si sa nu puna la suflet comentariile unor nepriceputi de ziaristi care scriu din disperarea de a isi vinde marfa. Familia va fi respectata asa cum a fost mereu iar prietenii de familie vor ramane alaturi de sotii Bistriceanu intotdeauna. Sa va ajute Dumnezeu si nu ezitati sa cereti ajutor! Alexandra aemuresan@netscape.net