VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Oana Borcoman reprezinta SUA la concursul Miss Diaspora de la Callatis

Oana Borcoman a fost desemnata de catre organizatorii Miss Diaspora din Romania sa reprezinte Statele Unite in concursul care va avea loc in aceasta luna la Callatis.

Oana are 21 de ani, 168 inaltime, 56 de kilograme, ochii caprui, este bruneta, dar in prezent s-a transformat intr-o "blonda veritabila".

Ea s-a nascut la Sibiu, iar de la varsta de 4 ani a emigrat cu familia in Statele Unite. In prezent este studenta la Universitatea din Houston. Desi traieste cu familia in Texas, ea si fratele ei si-au petrecut majoritatea vacantelor de vara, cu bunicii la Sibiu, vorbind foarte bine romaneste.

La sfarsitul acestui an Oana va absolvi facultatea din Houston, obtinand o diploma in business cu specializare in industria turismului. Pe viitor ea isi doreste sa devina manager la un spa sau la un hotel.
In timpul studentiei, Oana a fost aleasa ca director adjunct pentru organizarea evenimentului anual al scolii, o petrecere de lux pentru societatea selecta a Houston-ului, in care studentii demonstreaza ce au invatat in timpul scolii.
Prin participarea  la concurs Oana a declarat ca isi doreste nu doar sa isi etaleze frumusetea feminina ci sa si afle culisele organizarii unui astfel de eveniment, lucru care o va ajuta in viitoarea ei cariera profesionala.

Doresti sa participi si tu la Miss Diaspora USA? Scrie un mesaj la : missdiasporausa(at)gmail.com
Voteaza pe Oana Borcoman dand clik aici : 

Comentarii

FotoStefan a spus…
Cum adica s-a transformat intr-o "blonda veritabila" ? :)
Julian a spus…
era o figura de stil...