VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

"The Politician" o carte ce merita citita

In campania electorala din 2008 era printre candidatii cotati cu sanse mari de-a ajunge urmatorul presedinte al Statelor Unite. O americanca multimilionara ii doneaza milioane de dolari pentru a-l ajuta sa ajunga presedinte. In drumul spre Casa Alba, visul senatorului de Nord Carolina, John Edwards, de-a ajunge presedinte este spulberat.
Autorul acestei excelente carti este Andrew Young, fost manager in echipa de campanie a senatorului John Edwards si unul dintre cei mai apropiati prieteni.
Scandalul a inceput in momentul in care publicatia The National Enquirer a facut public faptul ca senatorul are o amanta si aceasta era insarcinata cu copilul lui. Asta in timp ce sotia senatorului era diagnosticata cu cancer. Amanta, pe nume Rielle Hunter, fusese pentru o scurta perioada angajata senatorului, facand pentru acesta cateva productii video.
In incercarea disperata de a-i salva cariera sefului aflat in plina campanie electorala, Andrew Young, cu toate ca era si el casatorit, iese la rampa si pretinde ca ar fi tatal copilului. Impreuna cu sotia si amanta senatorului care urma sa nasca, Andrew calatoreste si se ascunde luni la rand in diferite locatii prin SUA, pentru a scapa de presa care-i vana. 
Cartea prezinta ascensiunea si prabusirea carierei senatorului John Edwards. 
Andrew Young prezinta cu lux de amanunte modul de organizare a campaniei senatorului Edwards, cum a ajuns sa lucreze pentru acesta, cum de la un simplu voluntar in campanie a ajuns sa fie cel mai de incredere prieten si manager al senatorului. Cartea zugraveste familia si viata personala a senatorului cat si a autorului, relatia ascunsa a lui John Edwards cu amanta si suma de peste 1 milion de dolari cheltuiti ca sa acopere acest scandal.
 In final in ciuda favorului facut senatorului Edwards, Andrew ramane fara reputatie si fara un loc de munca.
O carte care prezinta o perspectiva socanta a riscurilor si tacticilor folosite de prezidentiabilul John Edwards. 


Comentarii

FotoStefan a spus…
Merita citita, daca nu aveti alta carte mai buna la indemana!