VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cartile Locotenent Colonelului Anthony Shaffer cumparate si distruse de Pentagon

Pentagonul a cumparat cu aproape 50,000 de dolari din banii contribuabililor, aproximativ 10,000 de volume ale primei editii a cartii Operation Dark Heart scrise de Lt. Col.  Anthony Shaffer. Cu toate ca in prealabil autorul primise unda verde de la armata sa publice cartea, ulterior un departament din cadrul Pentagonului a considerat ca in carte se afla informatii clasificate ca secrete.

O noua editie cenzurata a fost de curand pusa pe piata. O serie de volume din prima editie au ajuns totusi pe piata, una dintre copii fiind in posesia celor de la New York Times.
Cartea contine informatii despre programul secret Able Danger al armatei prin care se arata ca inainte de 11 septembrie, 2001 cercurile de inteligenta ale SUA aveau foarte multe detalii cu privire la unii din teroristii care au fost implicati in 9/11, in special Mohamed Atta.

Cu toate ca Lt. Col. Shaffer a dezvaluit aceste informatii si comisiei care ancheta atacurile de la 11 septembrie, ele au fost complet ignorate in raportul final. Mai mult decat atat in momentul in care Shaffer a inceput sa faca acele dezvaluiri a fost supus la numeroase atacuri si o serie de discreditari care au venit chiar din interiorul Pentagonului.

Comentarii