VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Andreea Olariu si Madalina Lefter romancele care cuceresc inimile italienilor

In timp ce presa si televiziunile romanesti au loc si timp sa prezinta stiri despre scandaluri, crime, jafuri,  violuri, etc...pe care le fac romanii prin Italia sau Spania, au timp prea putin sau deloc sa prezinte succesul a doua fete care au cucerit se pare inimile spectatorilor si telespectatorilor din Italia.
Andreea Olariu din Constanta si Madalina Lefter din Iasi  sunt  doua voci extraordinare care ingenuncheaza Italia !
Dupa zeci de preselectii, romancele noastre au ajuns in concurs !
Andreea Olariu are 14 ani, este din Constanta si reprezinta Romania in acest moment la concursul " Io Canto " . Weekendul trecut Andreea Olariu, a castigat a 5-a editie a marelui concurs italian " Io Canto " , un fel de " Romanii au talent " sau " America's got talent ".
Madalina Lefter are 13 ani, este din Iasi si reprezinta Romania la concursul " Ti lascio una canzone ". Ambele fete sunt castigatoare anumeroase  trofee la concursuri de muzica nationale si internationale si amandoua sunt castigatoarele Premiului " Mihai Traistariu ", un premiu pe care artistul l-a inaugurat acum 3 ani si pe care-l ofera unor tineri cu voci fenomenale, pe care-i intalneste atunci cand e invitat in juriul unui concurs !
" Io Canto " este transmis in fiecare vineri de la ora 22.30 pe Canale 5  si " Ti lascio una canzone "  transmis in fiecare miercuri de la ora 22.10 pe Rai Uno
Romanii care nu prind posturile tv Canale 5 si Rai Uno le pot vedea pe cele doua fetitze in direct, live, pe site-ul :
sau
Andreea Olariu ... in fiecare vineri de la 22.30 ( ora Romaniei ) ... iar Madalina Lefter ... in fiecare miercuri la ora 22.10 ( ora Romaniei ) .P.S. 3 : Pentru ca se castiga pe baza de televoting si juriu, atat Andreea, cat si Madalina au nevoie de voturile romanilor din Italia !

Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa centrala romaneasca sa puna talentele pe prima pagina, inainte ca sa o faca strainii?!














Comentarii

Anonim a spus…
Din nefericire, noi promovam doar tarfele cu sani si cur. Sa ne fie rusine. Avem atatea valori in tara asta si ne batem joc de ei, prin ignoranta si nepasare.
Toata admiratia si repectul pentru Andreea si Madalina.
P.S. Toata stima pt Fundatia Dan Voiculescu, singura care se agita sa promoveze adevaratele valori din tarisoara asta vai steaua ei.
Doamne ajuta.
Cris