VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mark Gitenstein preda o lectie excelenta diplomatiei romanesti

 Intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein face o afirmatie extraordinara cu privire la rolul sau de ambasador, pe care personal crede ca si  angajatii diplomatiei romanesti ar trebui sa-l aplice ca doar  reprezinta interesele Romaniei si mai ales a cetatenilor romani  in Statele Unite, sau orice alta tara a lumii unde sunt trimisi. 
Ar fi timpul ca acestia sa ia aminte si sa puna in aplicare aceste lucruri si sa nu mai stea cu coada intre picioare de teama ca daca vor zice ceva in sprijinul cetatenilor romanii vor pierde locurile de munca bine platite din banii contribuabililor.

Mark Gitenstein: Sarcina mea, în calitate de ambasador, este să reprezint interesele ce ţin de securitatea naţională a SUA şi interesele cetăţenilor americani - atât ale indivizilor, cât şi ale companiilor. Şi atunci când văd că se întâmplă lucruri care pun în pericol această relaţie, securitatea naţională, situaţia companiilor şi pe a cetăţenilor americani, iau poziţie. Aceasta este datoria oricărui ambasador din lume, dar şi a ambasadorilor români în SUA."

Comentarii