VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Miracolul din Pacificul de Sud

In America astazi celebram sarbatoarea multumirii, Thanksgivingul. Chiar daca in Noua Zeelanda nu se sarbatoreste aceasta zi, astazi acolo este o mare bucurie.  Trei adolescenti Samuel Pelesa si Filo Filo, de 15 ani, si Edward Nasau, de 14 ani, pierduti acum 50 de zile in Oceanul Pacific au fost gasiti vii, dupa ce de curand au fost declarati morti intr-un ceremonial funerar, anunta AP.

Barca cu cei trei a calatorit din Noua Zeelanda ,aproximativ 1,300 de kilometri in apele Pacificului  pana la nord de insula Fiji. Aici i-a gasit intamplator o barca de pescuit care i-a salvat. Barca se afla intamplator prin zona pentru ca in mod normal nu era o ruta pe care o foloseau in mod obisnuit. " Daca am fi fost cu un kilometru mai departe intr-o parte sau alta nu i-am fi vazut" au declarat pescarii salvatori .
Se pare ca cei trei ineri au supravietuit prinzand peste din ocean si pescarusi care se opreau sa se odihneasca pe barca lor. Acestia, declara pescarii,  erau epuizati, dezhidratati, arsi de soare, dar intr-o stare mentala buna.

Comentarii